søndag den 13. marts 2011

Så nåede vi så langt

Rom blev ikke bygget på én dag - ej heller vores væksthus.

Da jeg vågnede i morges og hørte regnen tromme på vinduerne tænkte jeg at der nok ikke ville blive arbejdet på væksthuset i dag, men nixen bixen; kl. 9.00 ankom tømreren som aftalt og jeg var glad. Heldigvis blev det jo bedre vejr op ad dagen.

Det viser sig nu at konsulenten fra Pavillon Danmark har glemt at bestille glas til 4 fag, og derfor ville tømreren ikke begynde at montere glas i dag. Fornuftigt nok, må jeg indrømme. Vi havde selv talt om at det nok ville være smart at få lukket væksthuset på én gang, af hensyn til eventuelle vindstød, der måske ville få huset til at "løfte" sig, med smadrede glas til følge.

Der er vist omkring 1 uges leveringstid på de manglende glas, så kryds fingre for at det hele bliver færdigt i næste weekend.

Men huset er helt klar til montering af glas, og ser nu sådan ud:


PS: Nette, pas på når du falder ned af stolen :))

20 kommentarer:

 1. Det ser brand godt ud !

  Mvh
  Jesper 9haven.dk

  SvarSlet
 2. Kære Lene - jeg kan kun tilslutte mig Jespers kommantar. Det er meget smukt. Kan især godt lide, at det er sort. SÅ distinkt.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor jeg bliver helt misundelig på dig nu :)

  Det er bare flot allerede nu, så hvad kan det ikke ende op med. Det må være dejligt at starte op med et spritnyt drivhus.

  Hvad skal du have i det ?

  SvarSlet
 4. Jeg drømmer om masser af oliventræer, citroner, appelsiner, figentræ, eucalyptus, myrter og... og ... og masser af blomster.

  Min mand drømmer om en krog med en blød madras, hvor han kan få sig en middagslur (jeg synes selvfølgelig det skal være en gammel, romantisk jernseng).

  Kan godt forestille mig at det bliver yndlingsrummet, både i sol og regn.

  SvarSlet
 5. Så fint det blir!

  Ha en fin söndagkväll,
  Rebecca

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det blevet super flot!!! Og helt tæt på huset og med mulighed for direkte dør - WOW, det er da perfekt tænkt på alle måder. STORT TILLYKKE!! :)

  SvarSlet
 7. Ny på din blog og sidder og savler over det væksthus. NØJ.

  SvarSlet
 8. Fuldstændig fantastisk! Den her uge bliver da utrolig lang, kan jeg forestille mig ;o) Det bliver en fantastisk sommer, tillykke med huset.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det drøn-godt ud. Ventetiden må blive utrolig lang, men gode ting er jo værd at vente på :-)

  SvarSlet
 10. Har du sett! Så flott, Lene! Ah! Nydelig:) Et slikt kunne jeg tenkt meg også:) Virkelig flott! Jammen santen er du en ordentlig heldiggris!Tenker meg du får mange hyggelige stunder der i vår og sommer:) Det blir kanskje ditt nye hjem, dette?;) Utrolig vakre altandører du har også! Ha en flott kveld:) Cathrine

  SvarSlet
 11. #¤%konsulent når man nu har ventet så længe har man ikke fortjent at vente længere.
  Men det klær jeres hus og signalværdien vi nyder livet og alt hvad der vokser er ikke helt til at overse. Tillykke mange gange, forventer måske lidt levende billeder om muligt en gang i fremtiden.
  Henrik

  SvarSlet
 12. Hej Lene
  Er ny på din blog, men hvor er det dog et flot væksthus du får ! Er enig med Claus om den sorte farve, og så er jeg vild med cresting - har også på mit eget grønne driverhus :-)
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 13. Jeg er ikke blevet mindre misundelig i dag ;-) Det bliver bare drøn flot.

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 14. I kommer da slet ikke til at kunne vente med at få en dør fra stuen sat i... Hvor bliver det skønt.

  SvarSlet
 15. Woooooow hvor er det flot! Smagfuldt og lækkert. Og ja. Min søn har lige spurgt mig, hvad jeg dog sidder og griner af. Faktisk virker det som om, at du tager de manglende glas med knusende ro. Og det må jeg indrømme, at jeg også synes er flot klaret. Men jeg kan ikke lade være med at tage mig til hovedet. Håber du ser på det som om, at du har fået en ekstra uge forærende til yderligere planlægning. Suk.

  SvarSlet
 16. Nette, jeg har simpelthen planlagt det hele udi mindste detalje, så jeg har slet, slet ikke brug for tid til yderligere planlægning :))
  Jeg tror det er alderen der har gjort at jeg PRØVER at tage den med ro.
  Jeg har fødselsdag sidst i denne måned og har inviteret til frokost om søndagen - i væksthuset.
  Hvis det ikke er færdigt til den tid, bliver den knusende ro vekslet til knusende grr&§*#

  SvarSlet
 17. Hej Lene.
  Det blir bare helt perfekt og skøn idé med jernsengen...Håber din uge går hurtig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 18. Iiiih Hvor ser det lækkert ud... har straks meldt mig som fast læser, så jeg kan sidde her bag skærmen og "nyde med" når der kommer liv i huset. Og drømeligt om selv at få sådan et lækkert vækst/driver/orangeri-hus.. Suk!

  SvarSlet
 19. Nej, hvor blir det fint :o) Min mor og far byggde et sådant sidste sommer men med röd tegel. Jeg drömmer stadigvaek om et drivehus i min have....en dag ;o)
  Det blir virkelig sjovt at fölge arbejdet!

  Måske jeg kan inspirere dig med en dansk rosenbog idag på min blog :o)
  Have en god dag!
  Knus Ulrika

  SvarSlet