torsdag den 26. december 2013

Glædelig bagjul

Jeg nåede ikke at ønske glædelig jul, men hermed får I alle en glædelig bag(h)julshilsen. Jeg håber I har haft nogle skønne dage med familien.

Efter 3 hektiske dage med gæster juleaften og 2 julefrokoster, er der dømt sofahygge resten af dagen i dag. Sådanne dage kan godt tære lidt på kræfterne og maven, så det er egentlig ikke så galt med lidt hverdag igen.

Jeg har dog nået at sætte lidt non-jul i de støbte potter, og i morgen ryger juletræet ud.Og så glæder jeg mig i øvrigt til at "flashe" mine nye, mørkegrønne gummistøvler fra Ilse Jacobsen. De er bare SÅ fede, og jeg vidste slet ikke at jeg ønskede mig dem! Gad vide, om jeg nænner at bruge dem i haven.

32 kommentarer:

 1. Og, glædelig bag(h)jul til dig, Lene. Altid rart med en gave man ikke vidste man ønskede sig ;-)

  SvarSlet
 2. ja, den slags julegaver er de allerbedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie, det har du helt ret i. Nogle gange er det træls at skulle skrive ønskeseddel, for det er svært at komme på noget, når det skal være. Men her ramte min kære mand PLET :)

   Slet
 3. Tak og glædelig bagjul til dig Lene og tillykke med dine nye lækre gummistøvler.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Måske kan de komme med på vores næste tur :)

   Slet
 4. Hej Lene.Det lyder fuldstændig som min jul.Har også først fået tid til at lave et juleindlæg i dag.Så også en rigtig god bagjul til dig.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tiden løber så hurtigt for os alle Jette :)

   Slet
 5. Kære Lene, med de grønne gummirøjser.... glæder os til at se dig i julegaven! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, pyt med diamanter og andet bling, bling. Et par gummistøvler, det ved man sgu' hvad er :)

   Slet
 6. Det bedste gaver man ikke vidste man skulle havdet ønsket sig, mon ikke du allerede kan tage dem i brug inden længe.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg tror snart de skal i brug, men nok ikke i haven. Det er de dælme for lækre til :)

   Slet
 7. Kære Lene.

  Også en rigtig glædelig bagjul til dig. Tillykke med dine seje Ilse Jacobsen gummirøjsere. Min haveveninde har et par i sorte og de er bare så ubeskriveligt lækre. Hvor er det godt, at du har folk omkring dig, som kender dine behov, bedre end du selv gør. Glæder mig til, vi skal se billeder af, at du flasher dem.

  Her hos os er der stadig 3 gæstebud i vente , så jeg har tilbragt aftenen i køkkenet, med næsen dybt begravet i kødgryderne. Dejligt med en blog-slappert.

  Knus og varme tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte,
   Jeg har en "mistanke" om at mine gamle IJ gummistøvler bliver degraderet til havestøvler, og så bliver disse brugt til pænt brug :) - ja, for de er ubeskriveligt lækre :)

   Slet
 8. Glædelig bagjul til dig også

  Efter et par heftige dage har vi daset i dag, og i morgen holder vi sidste julefrokost. Derefter står den også på non-jul ting her i huset ;-)

  De gummistøvler ville jeg også gerne eje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er lige så skønt at få julen væk igen, som det er at invitere den indenfor - heldigvis! Du må have gummistøvlerne på din ønskeliste :)

   Slet
 9. Selv glædelig bagjul. De støvler bliver du helt vild glade for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette,
   Det er jeg skam allerede :)

   Slet
 10. Også et glædeligt bagjul fra mig. Nænner du virkelig at smide juletræet ud allerede? jeg har det altid stående nytåret over, men starter til gengæld også først jul op omkring d. 20. december :)

  Jeg fik et par korte højrøde I.J. gummistøvler sidste år og er bare så glad for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla,
   Ja, jeg nænner rigtig meget at smide juletræet ud igen. Der er en hel renselsesproces over at få julepynten ned, som jeg ikke vil vente med til efter nytår. Men nu har jeg jo også julet med HAVEFOLKET siden oktober, så jeg har fået julet rigeligt :)

   Slet
  2. PS: Der er én ting, som jeg har svært ved at tage ned. Det er de udendørs lyskæder, og især hvis der snart kommer lidt sne. Det giver altså sådan en hyggelig stemning.

   Slet
 11. Glædelig bagjul Lene,
  Tillykke med støvlerne, det er skønt når man bliver gladelig overrasket over de gaver man slet ikke troede man ønskede sig ! :-D
  klipper du også grenene af træet og bruger det til at dække af med i haven?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig skønt at få en overraskelsesgave en gang imellem. Jeg har hvert år en plan om at flette ét eller andet på juletræet. Jeg håber det bliver til virkelighed i år, men ellers må jeg i gang med saksen!

   Slet
 12. Tak.. glædelig bag(h)jul ( som du kalder det) til dig og din familie.

  SvarSlet
 13. Hej Lene
  Også ønsket om en god bag-jul skal lyde her fra. De grønne Ilse Jacobsen gummistøvler, nænner du at bruge i haven, for de er bare den bedste opfindelse til havearbejde, så betænk dig endelig ikke.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, om nogle år Anita. Lige nu bliver de gamle IJ støvler "degraderet", og de grønne brugt til pænt brug.
   Knus

   Slet
  2. Ok, det er så i orden ;0)
   God søndag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 14. Ja, i lige måde :)
  Må vi da lige se de skønne støvler - det lyder som nogle jeg burde ønske mig også. God fornøjelse med afjuleriet, kan godt forstå det når du nu har været så længe i gang, men her er vi (jeg) ikke helt færdige med at nyde juletræ mm.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 15. Rigtig glædelig bagjul til dig og dine også Lene........og selvfølgelig skal de flashes dine nye røjsere.....vejret er jo lige til det - regn og våde marker ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 16. Glædelig bagjul og godt nytår - nu tager vi snart hul på et helt nyt haveår! Jubii - og så med nye røjsere, kan det blive bedre ;-)

  SvarSlet
 17. Bare innom for å ønske deg et godt nytt år:))

  SvarSlet
 18. Håber det blir et tidligt forår. Lige nu er det helt sikkert koldt og klamt. Vi var også ude og gå, men vendte hurtigt snuderne hjemad igen, ikke engang hunden synes det var godt at være ude!
  Godt nytår til dig og Søren Lene!

  SvarSlet