tirsdag den 10. maj 2016

Nu er det vist på tide!

Når jeg kigger på min blog ser jeg sneskred - for pokker, det er da længe siden. Ja, helt nøjagtigt var det den 24. november 2015, og nu kan jeg ikke holde ud at se på det mere.

Nu trænger der til at komme lidt forår på bloggen og i formiddags, inden jeg kørte på venindebesøg, tog jeg lige et billede af mine nyudsprungne blodblommer. De kan ikke roses nok, og jeg har aldrig fortrudt at vi købte dem.På planteskolen fortalte gartneren at vi nok ikke skulle regne med at de kunne stå i tønderne mere end max. 4 år. Jeg tror allerede jeg har fundet et nyt, godt sted til i hvert fald to af dem. Er de ikke skønne?

26 kommentarer:

 1. Hej Lene.Dejligt med lidt nyt fra dig.Og dine opstammede blodblomme er da helt fantastiske.........elsker opstammede træer.
  Har kun en dværgblodblomme som blomster lige nu.
  Det er bare en skøn tid lige nu hvor alle vores træer blomstre.
  Rigtig dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja, blodblommer er fantastiske :)

   Slet
 2. ja tiden går hurtigt, og blodblommer er ihvertfald at foretrække for sneskred :-)

  SvarSlet
 3. De er rigtig skønne. Spændt på at se hvor de skal bo i fremtiden. Og så hjertelig velkommen til foråret i blogland... fra hende som også har lidt svært ved at få lagt nogle blogindlæg! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Tak for velkomsten - håber at få skrevet noget mere. Jeg synes egentlig det er lidt synd at Instagram etc. har overtaget meget af blogningen, men sådan er det jo. Jeg har en plan om at der skal stå et træ i hvert af de to bede i græsplænen - ved indgangen mod huset!

   Slet
 4. Jo de er virkelig smukke.
  Velkommen tilbage, når tiden går alt for hurtigt, er det som regel fordi den går godt :-)

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette,
   Ja, tiden er gået godt, og det er slet ikke fordi der ikke er sket noget her i haven. Jeg glæder mig til at vise en masse herfra :)

   Slet
 5. Godt du er tilbage og så med Blodblommer, de er så smukke. Spændende hvor du har fundet plads til dem ?
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda,
   Det er dejligt at være "tilbage" :). Jeg tror de skal stå i de to bede i græsplænen, lige ved indgangen. Men det bliver nok først om to år, eller hvis de begynder at skrante før.

   Slet
 6. Tiden løber afsted, så det er skønt at læse et indlæg igen fra dig. Det er en skøn tid lige nu i haven. Hav en skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tiden går så hurtigt at man ikke aner hvor den bliver af. Jeg må straks ud i haven nu og fortsætte. Også en skøn dag til dig!

   Slet
 7. Er du da vimmer, de er skønne!

  Og husk, at hvis nu de bare står bedst i tønderne, så kan du rodbeskære dem. (Hvis du orker)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske orker jeg - det vil tiden vise :)

   Slet
 8. Ja der er da lang fra sne til den varme vi har nu😀
  Jo, hvor er de flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Ja, de er skønne, og jeg håber der er laaaaaang tid til sneskred igen. Det kan vi sagtens undvære :).

   Slet
 9. Godt at du fik has på det sneskred;)) Blodblommerne er virkelig skønne træer og som Marianne skriver kan du også beslutte at have dem i baljerne. En sag er de skønne blomster, en anden det røde løv som skikker sig ud fra alt det grønne i havens træer, det er jeg så glad for at se på i min egen baghave - det er et træ som virkelig kan anbefales:-)
  Det er dejligt at høre hvordan det går bag havelågen - hyg dig. Knus

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth
  Det mørke løv nyder jeg også. Jeg har altid kun valgt grønt løv, så det er dejligt med noget andet. Det kan godt være jeg skal overveje rodbeskæring - det må jeg høre nærmere om, når vi ses :).
  Også knus herfra

  SvarSlet
 11. De er super-smukke. Jeg kunne så godt tænke mig sådant et træ også, men de bliver nok bare for store - men man kunne jo selvfølgelig nøjes med at nyde de 4 år i krukken....
  Velkommen tilbage til foråret :)

  SvarSlet
 12. Hej Lene
  Jeg kigger indimellem forbi din blog og nyder din have! Mange fine detaljer rundtomkring. I den forbindelse har jeg et spørgsmål, som ikke relaterer sig til dette indlæg, men til din vandtønde...( Beklager, jeg er ny i denne bloggerverden og ved ikke, om du ville se min kommentar på et så gammelt indlæg:)...)
  Hvordan fik i monteret hanen? Vi står selv med en vintønde og skal montere en messinghane i, men skal der sættes et gevind ind i det hul, hvor hanen skal i?
  Tak for inspiration og dejlige billeder.
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe
   Jeg havde garanteret set dit spørgsmål på det gamle indlæg, men det er fint at stille det her :).

   Vi borede et hul i tønden, der kun lige passede med gevindet på hanen. Så kom vi en masse vådrumssilikone ind i hullet og bankede hanen på plads. Jeg ved ikke om vi bare har været svineheldige, men den er 100% tæt. Jeg tror silikonen har lagt sig omkring hullet indvendigt! Inden vi satte kransen på lagde vi også silikone rundt om udvendigt. Så vidt jeg husker er kransen sat fast med silikonen. Det er vigtigt at gøre det mens tønden er tør, da træet jo udvider sig når det er vådt, og det er også med til at hanen er
   tæt.
   Jeg håber I får sat hanen godt fast på jeres tønde. Trætønder er så smukke :))

   Slet
 13. Hej Lene
  Tusind tak for svar. Det må vi prøve. Nyd varmen og solen:)
  Hilsen Signe

  SvarSlet
 14. Hej igen, Lene
  Hvad mener du med kransen?
  Mvh. Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener den runde "plade" der er sat op mod tønden. Måske har I ikke en sådan, og formålet er kun at se pæn ud :)

   Slet
 15. Aha, som man jo ikke ser på billedet. Men jeg forstår:) tak igen.
  Signe

  SvarSlet