tirsdag den 14. juni 2011

Uge 2 i mit "nye" liv ...


Efter ca. 1½ år som ”ufrivillig hjemmegående” har jeg fået mit ønskejob. Det betyder for det første at jeg skal meeeeget tidligt op (synes jeg), og for det andet at jeg er så træt når jeg kommer hjem om aftenen at jeg næsten ikke kan se ud af mine øjne.

Det betyder så også at jeg ikke kommer meget rundt i blogland eller får lavet så mange indlæg som jeg kunne ønske mig. Jeg håber det bliver bedre, når jeg får opbygget mine energidepoter igen.

Hele pinseferien fik jeg sovet ud og ordnet lidt i haven. Heldigvis knoklede jeg inden jeg skulle starte på job, så det var mest lidt lugning i de nye bede samt plantning af de allersidste sommerblomster.

Stemningsbilleder fra haven

20 kommentarer:

 1. Tillykke med jobbet :) Ja, det kan knibe med tid til det hele, så vi må nøjes med mindre "bidder" af din have - den ser nu frodig ud på billederne her.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Til lykke med jobbet.
  Der er jo også andre vigtige ting end bloglivet, selv om det giver meget ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt, at du har fået ønskejobbet - tillykke :-)
  Nyt arbejde er utroligt energikrævende, så det er helt forståeligt, at du er mindre aktiv i en periode. Jeg håber haven med tiden kan give lidt energi til depoterne igen :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit job :-)
  Det er altid ekstra hårdt de første uger på et nyt job, så jeg forstår udemærket, at du er træt, når du kommer hjem.

  Lav et indlæg når du har lyst og overskud. Bloggen er heldigvis IKKE EN SKAL ting.

  SvarSlet
 5. Lycka till med jobbet. Ja, det tar mycket energi i början på ett nytt jobb...snart är du inne i det!

  Fint collage från din trädgård.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 6. Tillykke med jobbet. Nogle dage er man bare mere træt end ellers også når man kender sit job ;-)
  Rigtig god onsdag
  Gro

  SvarSlet
 7. Tillykke med ønskejobbet, jeg forstår godt at det er hårdt at starte op igen efter så lang tid - og det er heldigvis den lyse tid vi har nu:)

  SvarSlet
 8. Tilykke med jobbet - overskuddet skal nok komme senere :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt at læse at du har fundet ØNSKEJOBBET - det er bare så vigtigt. Og jeg havde brug for at læse det netop idag, så tak;-) Bloggen løber ingen steder, og det gør vi heller ikke ;-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med ønskejobbet. Det er da fantastisk :-)
  Man er altid helt udmattet, når man starter nyt, men overskudet skal nok vende tilbage igen lidt efter lidt, specielt når det er et godt job :-)

  SvarSlet
 11. Tillykke med det nye job. Du får forhåbentlig overskud igen til andre ting end arbejde. Bloggen skal jo ikke nødvendigvis have indlæg hver dag.

  SvarSlet
 12. Tillykke med dit "nye liv". Det er skønt at læse, at du oven i købet har fået dit ønskejob. Haven må have førsteprioritet, når du har lidt i energidepoterne og så glæder jeg mig bare over det lidt der end må komme på bloggen fra din dejlige have.

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Tillykke med ønskejobbet :-) Jeg kan godt forstå at du er træt, for det er hårdt når man har været hjemme så længe. Der skal nok komme energi til det hele senere... nyd du jobbet og haven først og fremmest :-)

  SvarSlet
 14. Kære Lene! - STORT tillykke med ønskejobbet!!! Det er slet ikke nemt at få i dag. Du har ventet længe, men på noget godt....det er der vist mange kloge ordsprog om :) Og hvor skønt er det så ikke at have fået dit dejlige orangeri færdigt inden! Selvfølgelig er du træt i starten, sådan er det med alt nyt. Men snart har du masser af overskud igen. - Skøn collage!

  SvarSlet
 15. Tillykke med dit nye job. Vi kender alle til at være flad ved jobstart. OG så er der jo så meget, der kalder i haverne.
  JEg selv er syg, så det er også kun nogen gange, jeg får kikke i andres haver (blogs) og skrevet én selv.
  Jeg glæder mig til at følge din blog!

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  PS. husk på at du trives bedst, hvis det bliver ved med at være sjovt/rart!

  SvarSlet
 16. Hjertelig tillykke med ønskejobbet, håber du bliver rigtig glad for det, og ja... det er dælme hårdt at starte på noget nyt og det tager tid og det er der så ikke så meget at gøre ved, udover at være lidt god ved sig selv ind imellem :o) Og som Tante Tulle siger, så løber vi jo ingen steder, så fyld du bare dine energidepoter, vi venter bare... :o)

  SvarSlet
 17. Tillykke med dit nye job og skønt at det er ønskejobbet :)
  Der er tit nok at se til med blog og have + alt det indimellem som også skal passes..
  Skønt for dig :)
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 18. Tusind tak til alle for de søde kommentarer. Det er rart at vide at I er "derude" et sted :)

  SvarSlet
 19. Også et stort tillykke herfra med dit nye job :)

  SvarSlet
 20. Tillykke med nyt job, og ja, det tager utrolig meget energi at sætte sig ind i alt det nye de første par måneder. Men heldigvis kan haven jo også give én energi bare ved at opholde sig derude i det grønne :)

  SvarSlet