torsdag den 15. september 2011

Jeg glæder mig til på søndag!


I det skønne sydsjællandske Sjolte er en flok naboer og venner gået sammen om at holde det første af  forhåbentligt mange markeder.

I stalden på Sjoltegården, Sjoltevej 14, 4733 Tappernøje finder du bl.a. møbler, boligtilbehør, gamle ting og sager, hesteting, tøj og garn (fra lokale får) og en masse skønne og finurlige lopperier.

Det hele foregår på søndag den 18. september mellem 10.00 og 16.00, og de skriver til slut i deres invitation: "Vi håber du har lyst til at kigge forbi".

YES, det har jeg rigtig meget lyst til, og hvis du har tid og lyst kan det være vi ses!

17 kommentarer:

 1. Kære Lene. Det lyder ret spændene og om jeg har lyst!!! MEN jeg må holde pengene i lommen for lige nu er jeg i fuld gang med at realisere mit spejlbassin og det koster! Til gengæld kan jeg simpelthen ikke holde armene nede i disse dage, det bliver SÅ godt!
  Rigtig god tur jeg glæder mig til at høre om hvordan det var og så håber jeg også at de holder det igen hvis det er godt.
  Knus herfra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth,
  Du skal nok få et "referat".
  Det lyder spændende at du nu endelig er nået så langt med dit spejlbassin. VI VIL SE BILLEDER!!

  SvarSlet
 3. Uhhh... det ser godt ud, "heldigt" der er så langt til sydsjælland!! Håber du får en forrygende søndag med skønne loppefund.

  SvarSlet
 4. Håber at i får en go' dag ;) glæder mig til at høre om det efterfølgende... :)

  SvarSlet
 5. Det lyder da spændende! Måske skulle man lægge søndags turen der forbi. Her hos os er vi jo ret vilde med loppemarkeder:-)

  SvarSlet
 6. Ååå så spennende...slike steder er jo virkelig gøy å besøke:)
  Gleder meg til å se hva du finner:))

  SvarSlet
 7. God fornøjelse, det lyder spændende.

  SvarSlet
 8. Tappernøje siger du. Jamen det er jo laaaaangt væk. Selvom jeg måske kunne lokkes. Stoler jo fuldt og fast på at det må være "noget", når du siger det. Hmmmmmm.....

  SvarSlet
 9. Kære Nette,
  Ja, Tappernøje er da godt nok lidt langt væk fra dig, men den gule kanariefugl kan flyve derned på 1 time og 6 minutter - jeg har tjekket det :)
  Måske ses vi. Jeg er dernede allerede fra formiddagen!

  SvarSlet
 10. God fornøjelse, mon du viser lidt billeder, så jeg rigtig kan ærgre mig over at jeg ikke lige kommer den vej i morgen :-)

  SvarSlet
 11. Tappernøje er ikke så langt væk herfra, men jeg må også holde på pengene...har jo en del større ting, der skal laves til foråret; kattesikring af hele haven f.x. men det lyder ellers hyggeligt med det marked.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 12. Hej Lene. Måske ses vi. Vi må se hvor lang tid det tager på Gisselfeld og hos Isabella - hvor vi lige skal ned og snuse. Måske har de nogle flotte løg? hmmm det er et "farligt sted". ;)

  Tak for en skøn havefremvisning idag!

  Knus
  Eva

  SvarSlet
 13. hej lene , det lyder spændende med jeres marked..ærgeligt at tiden ikke lige er til det for mig, jeg er ellers altid klar til ethvert marked eller lign.
  hej fra Diana

  SvarSlet
 14. Hej Eva,
  Selv tak. Det var hyggeligt og du er velkommen i morgen :).
  Jeg kører til Sjolte kl. 9.30 i morgen, så jeg er nok smuttet hjem igen når/hvis du kommer.
  Lene

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Jeg vil ønske jer en god dag.
  Det er altid spændende at gå på loppemarkeder.

  SvarSlet
 17. Hej Lene

  Tusind tak for advarslen. Jeg havde i forvejen en rigtig dårlig dag, som du nok erfarede, men min undskyldning (!) er, at jeg ganske rigtigt var ved at blive syg og har haft feber og dårligdom lige siden. Så godt jeg ikke fyrede op under kanariefuglen.

  SvarSlet