tirsdag den 28. juni 2011

Hvor er det altså tarveligt!

Nu er dræbersneglene også begyndt at æde mine kantbæger (Nicandra). Denne blev til "sneglesuppe" - så kan den lære det! I morgen må jeg ud og drysse lidt med de små blå piller.

Her er nogle af mine digitalis

Sjov facon, når den har været væltet :)


Jeg  glæder mig til den kommende weekend. Der skal jeg nemlig på Tour de Blog weekend til Jylland og Fyn. Desværre ser vejrudsigten ikke for god ud, men haver kan bestemt også være flotte i regnvejr.

19 kommentarer:

 1. Ja det er træls med de snegle, jeg er også ofte ude med kornene, det er den eneste måde man kan bekæmpe dem, selv om det ser noget klamt ud.
  Det lyder spændende med Tour de Blog, hvem skal du besøg?

  SvarSlet
 2. Ja det er rigtig tarveligt, når Dræbersneglene tar over.
  Vi har også set et par stykker. Hvis regnen kommer, så får vi desværre nok besøg af flere.

  SvarSlet
 3. Dræbersnegle er noget af de klammeste jeg ved, yakk. I øjeblikket finder jeg én enkelt lille hver dag, som bliver slået ihjel. Jeg håber, at de ved, at der ikke kommer noget godt ud af at begynde at spise her ;-)

  SvarSlet
 4. Uhhhh... jeg vil helst ikke tale om dem... de huserer godt nok få km. fra min matrikel, men de sidste par år har der været helt stille omkring dem her hos os... så schhhh.... jeg lader som om de ikke eksisterer og aldrig kommer igen. Det hedder vist fortrængning... :o/

  SvarSlet
 5. Bvadr ja. De har ædt flere planter her. Øv.

  SvarSlet
 6. Der bliver også lavet "sneglesuppe" her - stort set hver aften. De er bare så klamme!

  SvarSlet
 7. Hver weekend er der 3-dobbelt indsats mod sneglene her i Irishaven. Indsamling, ølfælder og blå korn - ellers var der kun halvt så mange blomster at vise på bloggen, tror jeg. Spændende med en tour de blog - fortæl mere :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 8. Klamme det er de. Jeg har selv haft snegle de sidste 2 år, men i år har jeg slet ikke set dem. Ved ikke lige hvad der sker, men det er da dejligt hvis de er flyttet et andet sted hen.

  SvarSlet
 9. Jeg tror også, jeg fortrænger tanken om dræbersnegle. De findes ca. en halv km her fra os, og jeg spreder altid - eller har gjort det de sidste par år - en del gift ud, da vi får planter alle mulige steder fra og har da også fundet et par stykker ved nogle af de indkøbte planter.

  Da vi skulle flytte til Fyn fra Århus, flyttede vi efter, hvor der IKKE var dræbersnegle, så vi endte her på Nordfyn - skulle ellers have boet nede ved Assens - ha, ha.

  Nå ja, du kommer jo med her i weekenden (hvor I besøger mig). Desværre ser søndag ud til at blive den værste dag mht. regn, men så må vi jo sidde i det store (og ikke så kønne) plasticdrivhus.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Øv med dræbersnegle, det ender nok desværre med en stor omgang sneglesuppe ;-) håber de blå piller virker. Det ser ud til at være en rigtig dejlig have du har.

  SvarSlet
 11. Møgdyr - hvad bilder de sig egentlig ind?! Vi har salat i år... ved ikke hvor bæsterne er flyttet hen, men fortrængning alene har ikke gjort det, for de er her næsten ikke, og vi plejer at have tonsvis. Men vi har selvfølgelig gjort en indsats for pindsvinene, måske de har fået smag for de slimede dræbere..

  SvarSlet
 12. Øv ja, de pokkers snegle. Jeg har også fundet de blå korn frem, for nu tager det overhånd. Jeg har kun haft dem i 2 år, så jeg skal stadig vænne mig til tanken. Men de har været i nabolaget tæt på i mange år, så jeg var forberedt.
  Jeg satte først øl-fælder ud, men de bæster hang bare i flot ind over kanten og drak, og kravlede videre. En ting er dræbersnegle... men fulde dræbersnegle... DER sætter jeg grænsen! :-)
  Jeg glæder mig også til at høre mere om tour-de-blog. God tur :-)

  SvarSlet
 13. Hej Lene. Jeg stiller mig også op i køen af nysgerrige omkring Tour de blog :-) fortæl endelig mere om planerne!
  Og god tur!!

  SvarSlet
 14. Tour de blog! Jeg er også nysgerrig ;-)

  Jeg tager et par af de slimede hver aften lige nu. Jeg frygter også et større angreb, så det er vist på tide at sætte ølfælderne frem.

  SvarSlet
 15. Håber at du får has på sneglene..
  Jeg er da også lidt nysgerrig ift. tour de blog :)
  God sommer..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 16. 7-9-13 ... Vi har aldrig haft de slimede bæster i vores have, måske fordi vi er omkranset af marker ?

  Til jer der er nysgerrige på Tour-de-blog, Kig forbi min blog :-)
  Vi ses i morgen Lene....Jeg glæder mig.

  Kh Lone

  SvarSlet
 17. Slemme bæster, ja altså dræber sneglene :-) Jeg håber for dine planters skyld at du får ram på dem! Jeg har haft nogle af de små dræber - de er lige så sultne. Specielt er det gået ud over mine Astas :-( Jeg glæder mig til at, møde alle dem der skal med på blog weekend. Og ikke mindst dem vi skal rundt og besøge. Vi ses i morgen.
  Gro

  SvarSlet
 18. .......ja det kan ærge én så grueligt at se planterne blive ædt op af de bæster :0(

  Hjertlig tillykke med dit nye job.....lidt forsinket men dog stadig oprigtigt ment Lene....håber du så småt er ved at finde fodfæste.

  Rigtig god Tour de Blog :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 19. Kære Lene,

  et forsinket men ikke mindre velment tillykke med dit nye ønskejob. Håber den væreste begyndertræthed er ved at aftage og at du er ved at finde din nye gænge.

  Ja, overfor dræbersnegle er der dømt NO MERCY!
  De har forgrebet sig på alle mine lupiner iår, men heldigvis har vi efterhånden ikke flere end at det er til at holde ud.

  Inden du sætter kursen mod Fyn og Jylland, vil jeg lige ønske jer alle en rigtig god og hyggelig Tour-de-blog og jeg glæder mig meget til at møde jer allesammen i min fjerne lille afkrog af verden søndag formiddag.

  På snarligt glædeligt gensyn og de kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet