mandag den 6. juni 2011

En sød, stikkende gæst

Fredag ved spisetid fik vi en lille gæst i havenDer blev straks sat katteknasere og vand frem til den. Jeg har aldrig før set et pindsvin så tæt på, og man kunne tilmed ae den.

Måske skulle vi ikke have beværtet den så godt - det kunne jo være rart hvis den kunne finde alle de små dræbersneglebabyer og gøre kål på dem. Vi håber den er sulten nok!

Der er efterhånden rigtig meget, der er sprunget ud i min have,og jeg sidder her med bævende hjerte og venter på skybruddet. Håber ikke det bliver for slemt for mine små nyplantede sommerblomster og pæonerne.

Pæon "Sarah Bernhardt"

Staudevalmue "Patty's Plum"

17 kommentarer:

 1. Du kan håbe på, at det gode pindsvin syntes så godt om traktementet at den bosætter sig i haven. Så kan den tage alle dræbersneglene til dessert ;-)
  Jeg går her og venter på Sarah Bernhardt og staudevalmuerne springer ud. Dine er virkelig skønne.
  Jeg er også noget nervøs for det uvejr som hærger min have lige nu.

  SvarSlet
 2. Heldige dig med "eget" pindsvin. Jeg har lige læst, at sådan en pindgris nemt kan færdes rundt i 2-300 haver, så hvis du nu lokker med bedre ting end naboerne, kommer den måske mest hos dig. Men måske vil den hellere have kattemad end snegle :)

  SvarSlet
 3. Oh my.....I´m in love :0)

  Hvor er den bare sød og lige til at knuselske Lene.......vi har bygget et bo og venter på og krydser fingre for, at der flytter en ind her hos os......men ikke endnu desværre - i mens må jeg nyde synet af din på nogle fantastiske gode billeder :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Jeg tror også på at du lokker den med kattemaden og som tak æder den dine snegle... og så er alle jo glade. Tillykke med din nye beboer :o)

  SvarSlet
 5. nåååååååå hvor er den nuttet! Suk sådan en ville jeg også gerne have besøg af.

  Det er LIGE begyndt at dryppe her. Himlen er KULSORT og det har lynet i et stykke tid. Jeg bor øverst oppe under taget med ovenlysvinduer, så mon ikke det snart begynder at tromme for alvor? En af mine pæoner er netop sprunget ud med STORE duftende blomster, og den er ikke bundet op. Hmmmm......

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er din pind-gris bare sød... Og du kan ae den, det er da helt vildt :-)
  Jeg har altid ønsket mig én, men det går ikke så godt når man har hund, så jeg må nøjes med nogle af de små granit-figurer af pindsvin :-)
  Og åh, hvor er din Sarah Bernhardt dog bare yndig... Den må nok på min ønskeseddel tror jeg :-)

  SvarSlet
 7. Nååååhr. Nuttet lille "svin". Vi plejer at have masser af dem, og i august vrimler det rundt med unger, som ikke helt har styr på at man kun færdes ude om natten, så man må træde varsomt!

  SvarSlet
 8. De er da bare søde. Jeg har set et i haven en sjælden gang. De må godt komme og spise sneglene selvom jeg 7-9-13 ikke har set nogen endnu.

  SvarSlet
 9. Hvor sjovt og hyggeligt med et pindsvin i haven som ovenikøbet ikke er bange..
  Og skønne blomsterbilleder :)
  Håber ikke regnen hærgede for meget ..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 10. Jeg håber ikke den lille pindgris er blevet skræmt væk af tordenvejret og skybruddet i går. Vi har i hvert fald ikke set den i dag. Men hvis det er som "Frøskuffen" skrev at et pindsvin nemt kan besøge 2-300 haver får den jo også meget at lave. Håber bare ikke den bliver kørt over, når den skal over vejen - der er lidt langt mellem nogle af husene her ude på "landet".
  Heldigvis er der ikke sket nogle skader på mine blomster, hverken store eller små - så jeg er lettet!

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare kær!
  Og sikke skønne blomster :-)

  SvarSlet
 12. Åh, hvor er den sød, det lille pus. Håber den kommer tilbage til jer.

  Hvor er "Patty's Plum" fin....

  SvarSlet
 13. Kjempesøt! og flotte peoner..mine er rett rundt hjørnet...gleder meg:))

  SvarSlet
 14. Hvor er den sød :)

  Jeg har ikke observeret nogle pindsvin i min have - men har til gengæld set to forskellige frøer - det er jeg ikke ked af :)

  SvarSlet
 15. Nårh.... hvor er pindsvinet en fin lille gæst. Jeg håber, den kommer igen - hvem ville ønske sig sådan en ny beboer.

  Din fine staudevalmue er virkelig smuk - kunne være man skulle kigge sig om efter så smukt et eksemplar.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 16. Nåh hvor er den sød - det var da fantastiske billeder :-)

  Ja, Patty's Plum er bare noget for sig :-)

  SvarSlet
 17. Eu tenho um ouriço como esse. É muito bonito.Vem comer todos os dias a comida dos passarinhos.Parabéns pelo blog.

  SvarSlet