onsdag den 15. maj 2013

Det bliver ikke mere frostvejr i dette forår - vel?

Hele udekøkkenet er fyldt op med både stauder og sommerblomster, der står til afhærdning, og nu er tålmodigheden altså ved at være opbrugt.

Der skal jo også laves mad :)
Der står også planter på gulvet, og på et bord står der endnu 3 bakker. Jeg syntes ellers jeg havde begrænset mig i år, men alligevel fylder det en del. Her må skrues, må der!

Hvornår kan man mon plante disse ud i bede og krukker? Er der nogle der er begyndt?

Det kan da vel ikke blive frostvejr mere - vel?


18 kommentarer:

 1. Hej Lene.
  Jeg er begyndt at plante stauder ud og også nogle få sommerblomster. Så må det briste eller bære. Vi er ikke så udsatte, hvor vi bor - tæt på kysten.
  L;o)tte

  SvarSlet
 2. Det er også jo også lidt at spørge mavefornemmelsen, vil jeg risikere det? Jeg har altid fået ørene fyldt med at 'Grundlovdag' som skæringsdagen for sommerblomster, så er man sikker. Det var min mormors fødselsdag, så derfor er det let for mig at huske. Men jeg ved ikke om I kan sulte så længe....:) Kh Anne Mette

  SvarSlet
 3. Utroligt smukke billeder, i øvrigt, slik for øjnene

  SvarSlet
 4. Jeg tør godt! Og hvor er det et skønt udekøkken I har!

  SvarSlet
 5. Jeg er begyndt, men i princippet er det for tidligt især for klokkerankerne.

  SvarSlet
 6. Jeg ved det ikke Lene, men de kæmpeverbena jeg har fået fra Odenia, de er ude i en mistbænk der hele tiden står mere eller mindre åben.
  K.Gro
  Ps. dit ude køkkenser skønt ud :-)

  SvarSlet
 7. Nej ikke mere frost ... Jeg har også plantet i drivhuseffekt selvom jeg ved det er tidligt ... Tænker det går da vi har høj sokkel på huset og murstenene holder på varmen ...
  ;0)

  SvarSlet
 8. Drivhus selfølgelig ... Skide stavekontrol ;0)

  SvarSlet
 9. De ser så fine ud alle dine små blomsterbørn :-)

  Jeg plejer at sige efter grundlovsdag er vi sikre på, at der ikke kommer nattefrost, men som den utålmodige sjæl jeg er, plejer jeg at følge med på DMI´s byvejr, og kan jeg midt i maj se, at der ikke er noget der tyder på frost eller temperaturer tæt på frysepunktet, så vover jeg pelsen.

  SvarSlet
 10. Jeg tror jeg vover det ene øje i weekenden og planter ud. Måske venter jeg lidt med klokkerankerne :)

  SvarSlet
 11. Hej Lene.Dejligt gensyn med dit skønne udekøkken.
  Jeg har sat sommerplanter ud de sidste 14 dage,og de trives fint
  Mangler kun mime lathyrus og lidt selvsåede kæmpe verbena.
  God aften Jette

  SvarSlet
 12. Hej Lene
  Jeg startede udplantningen af alle mine småplanter for 14 dage siden og de har det fortrinligt. Dog venter jeg lidt med klokkerankerne endnu ;o)

  SvarSlet
 13. Det er to uger siden jeg plantede ud.
  Jeg har minimale frostsvidninger på klokkeranken, men den er ved at have fået fin sund grøn farve på løvet. Det er vist hærdet af.

  Knus
  Eva

  Er lidt misundelig på din heliochrysum, der var kun døde planter tilbage da jeg nåede ned til vores fælles plantepusher varehus.

  SvarSlet
 14. Skønne billeder og skøn blog. Jeg tror bestemt ikke, det bliver frostvejr mere i år :) Jeg har i hvert fald smidt strømperne og vil også i weekenden vove at plante ud :)

  SvarSlet
 15. Nix ikke mere nattefrost, jeg har plantet mine 3 Georginer ud i dag.... gys!

  SvarSlet
 16. hej Lene

  nej ikke mere frost , her er der også plantet ud , vil kun høre tale om godt vejr :)
  Diana

  SvarSlet
 17. Nej søde Lene....NU må det altså være over.....mine trænger også noget så gevaldigt til at komme ud i jorden efterhånden :0)

  Dejlig Pinse til dig og dine

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 18. Jeg plantede ud for to-tre uger siden - af bar' mangel på plads! Heldigvis kommer det hele fint nu - bortset fra klokkerankerne. Så lærte førstegangs-haveejeren også, at de vist er lidt sarte.

  Mvh Ulla

  SvarSlet