fredag den 4. marts 2011

Loppis i Skåne

I morgen lørdag tager jeg til Trädgårdsmässa i Malmö, og kunne godt tænke mig at kombinere besøget med at tage på loppis. Er der nogen der kender et eller flere gode steder i nærheden af Malmö?

Jeg har været på loppis i Skåne før, men det var ret tilfældigt at jeg stødte ind i et, så det vil jo gøre det nemmere hvis jeg ved på forhånd hvor vi skal køre hen.

I må meget gerne skrive til mig selvom det bliver lørdag. Jeg kan tjekke bloggen på min mands IPhone.

5 kommentarer:

 1. Oi! Er du så heldig at du kan ta en dagstur til Sverige? Å, så misunnelig jeg blir! Jeg elsker loppemarkeder! Har hørt så mye bra om de danske. Jeg skal planlegge en Danmarkstur til neste år, med Legolandbesøk (det er jo obligatorisk når man har barn) og så skal mor reise rundt på både loppiser og hagesentre! Da trenger jeg litt tips;) Men det kommer jeg tilbake til. Jeg elsker Danmark! Dere har så mange flotte butikker vi nordmenn bare kan drømme om.. Vet dere hvor heldige dere er? :)
  Ha en super helg og kos deg masse i Sverige! håper du finner masse kjekke loppefunn! Cathrine

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er meget heldig :) Det tager os kun 25 minutter at køre til Sverige. Jeg bor ca. 25 km syd for København, så det er dejligt.

  Du siger bare til, når du skal til Danmark, så skal jeg nok prøve at hjælpe dig.
  God helg til dig også!

  SvarSlet
 3. Kære Lene

  Det kunne du da godt have sagt noget før! For katten da. Sådan en havemesse ville jeg gerne have været på, men det er lidt sent nu :-( Jeg bor lidt nord for København og kunne da godt have fundet på at tage derover.

  Kære Cathrine, Dejligt at du kan lide Danmark, men når jeg læser norske indretningsmagasiner bliver jeg misundelig på dig. Sådan er der jo så meget :-)

  SvarSlet
 4. Hoppas att du hittat något loppis idag! Må så gott.
  Jessika

  SvarSlet
 5. Hej Nette,
  Du kan nå det endnu - messen har også åben i morgen.

  Kære Jessika,
  Vi fandt et lille loppis i Skanör - men der var desværre ikke rigtig noget spændende. Jeg skal nok vente til det bliver varmere :)
  Men hyggelig tur alligevel - Sverige er jo et smukt land!

  SvarSlet