søndag den 6. marts 2011

Havemesse

I går var jeg på havemessen i Malmö. Jeg kunne godt have brugt noget mere tid, for jeg kan se på de billeder andre bloggere har lagt ud, at jeg ikke har set det hele.

Vi var der i knap 3 timer, og så havde vi set det vi skulle!!

Øh nej ... ikke rigtigt, men vi havde på forhånd indgået en deal om at slå to fluer med ét smæk. Han tog med på havemesse og så skulle vi bagefter ud i den skånske natur og kigge på ørne. Der fik vi så desværre ikke set det vi skulle, for ørnene gemte sig!

Jeg nåede at købe et par poser frø, nogle pelargoniestiklinger samt nogle haveblade, så helt forgæves var det bestemt ikke. Jeg talte med Annika fra Naturliga Ting, og lovede at komme til blogtræffet kl. 14, men så langt kunne jeg ikke strække besøget.

Vi havde dog en dejlig dag i det skånske, og nåede på et lille loppis i Skanör samt i Fiskehuset. Vejret var lige så forrygende godt som i Danmark.

8 kommentarer:

 1. Åh, så heldig du er:) Ingen hagemesse i mils omkrets her... Høres ut som det var en fin tur! Nå skal jeg ta ut bollene av ovnen, i dag er det fastelavnsbollebaking! Ha en fin kveld! Cathrine:)

  SvarSlet
 2. Vi må have været der i samme tidsrum. Nu var der også lidt andre, så det er ikke så underligt, at vi ikke stødte ind i hinanden. Hvor heldigt, at du nåede at finde et loppis.
  Hilsen Ina

  SvarSlet
 3. Ina, jeg tror måske ikke vi ville kunne genkende hinanden efter de små billeder på bloggene :)

  Der må kunne arrangeres et blogtræf i Danmark på ét eller andet tidspunkt. Annika fra Naturliga Ting sagde at Birgitte fra Landliggerens Dagbog havde nogle planer.

  Lad os håbe de bliver til noget :)

  SvarSlet
 4. Ina, jeg glemte at skrive at jeg desværre ikke fandt noget på loppis. Jeg må tilbage til nogle andre loppisser når det bliver bedre vejr.

  SvarSlet
 5. Skønt Lene....med sådan en tur over sundet. Efter hvad jeg kan se rundt omkring var der meget at se og opleve på messen....så jeg er en smule misundelig.....SUK

  Ærgeligt med ørnene......det kunne jeg godt have undt din mand efter en tur havens univers ;0) I må afste igen.....Sverige har altid noget at byde på :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Kære Lene
  Det lyder helt fantastisk med sådan en tur hinsidan. Det har jeg tilgode endnu. Kan du anbefale en side med en oversigt over havemesser i Danmark og evt. Sverige.
  Jeg skriver også for at fortælle, at jeg har givet dig en award retur - som du må beholde. Se mere om det på min blog.
  Mange hilsner fra
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 7. Hmmm. Jeg tænkte også, hvad du dog ville med loppemarked, når der var havemesse. Selvfølgelig stod der en mand bag dette :)

  Nej faktisk så kunne jeg også godt tænke mig at opleve et svensk loppemarked.

  SvarSlet
 8. Åhh ja, på sådan et svensk marked ville jeg kunne købe mig fattig!! Jeg ville ønske jeg vandt den store gevinst i lotto når jeg ser billeder af loppefund, teracottakrukker og nips! Dejlig blog du har.
  Måske du kikker forbi?
  Kærligst.

  SvarSlet