tirsdag den 8. marts 2011

Billige buksbom

Netto har i øjeblikket buksbom til 30 kr., så hvad er mere nærliggende end at spendere en gevinst i Kræftens Bekæmpelses Julelotteri på nye planter?

De er pænt store - ca. 45 cm incl. potte.

Jeg havde gerne set at der var et par nuller mere på checken - så skulle der powershoppes på planteskolen! Men da jeg ikke plejer at vinde noget som helst, er en check på 200 kr. ikke så værst endda.

15 kommentarer:

 1. Hei:) Ja, det var nok et eksempel på hvorfor man burde bodd i Danmark og ikke i Norge. De hagegale har det godt der nede! For en pris! Det hadde aldri skjedd her, dessverre. Fint å støtte en god sak:) Håper du har hatt en fin kvinnedag:) Gratulerer med dagen, forresten! Cathrine

  SvarSlet
 2. Hej Lene

  Tusind tak fordi du vil være med til arrangere haveblogtræf i København til september. Jeg har sendt dig en besked gennem Google Friend Connect, da jeg ikke kunne finde din e-mail her på siden. Jeg er muligvis stæreblind ;-).

  Og, så skal jeg da en tur i Netto....

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Hej Birgitte,
  Du er ikke stæreblind, men det er mig der er dum :) Jeg har fjernet min e-mailadresse fra siden!
  Sorry.

  SvarSlet
 4. Sikke et kup. Man kan godt nok lave dem selv v.h.a. stiklinger, men det tager så mange år at opnå en ordentlig størrelse.

  SvarSlet
 5. Wow det er billigere end dem, som jeg lige har bestilt. Jeg har fået fingerne i nogle på 60 cm til en flad 50'er stykket. Så nu skal der laves hæk :-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Tak, dem vil jeg hente et par stykker af! :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med gevinsten og dine fine buksbom. Det var da en fantastisk idé at omsætte din uventede gave til planter, som du kan gå og glæde dig over i mange mange år. Det er sørme også billigt. Mon du skal have dem i krukker eller på friland? Jeg omsatte engang for mange år siden en lille tipspræmie til en kasserolle. I dag ville jeg helt klart også vælge at købe planter til haven.
  Rigtig god aften til dig herfra.
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 8. Tak for fiffet. Faktisk havde Gro fra Gros rosenhave allerede givet mig et praj om det, men det havde jeg glemt i farten. Så tak-tak :-)

  SvarSlet
 9. Madam Bæk - din pris er nu heller ikke så ringe endda - det er jo store planter :)
  Flora - skynd dig inden de bliver udsolgt.
  Lavendelkrogen - jeg skal have 3 eller 5 i krukker omkring mit væksthus, som bliver sat op i den kommende weekend -jubiiii ... Jeg ved endnu ikke hvor resten skal plantes, men jeg finder helt sikkert en god plads til dem.
  Nette - selv tak :)

  SvarSlet
 10. Til lykke med gevinsten og den ser ud som om den er brugt til noget godt;-)
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 11. Hei Lene:) Jeg har planer om å lage et rosa bed også, så da får jeg be deg om litt tips til planter;) Jeg kjøpte frø til den grønne tobakksplanten i går, er det den samme som den limegrønne? Utrolig lekker i alle fall og den vil ejg ha i mitt lilla bed, trer jeg. Ha en flott kveld:) Her hagler og snør det, skikkelig ufyselig vær... Cathrine

  SvarSlet
 12. Hej Cathrine,
  Den jeg tænker på hedder Nicotiana "Lime Green", men der findes også en anden grøn der hedder Nicotiana Langsdorffii.
  Jeg får gæster om lidt, så jeg tænker lige lidt over det lyserøde bed og vender tilbage til dig.
  Ha en god aften.
  kh
  Lene

  SvarSlet
 13. Tusen tak for din kommentar hos mig :o) Jeg var inde og kiggede på isabellas side om klaedde dåser. Superfint!! Den dag jeg köber mig et drivehus, så skal jeg også have en masse fine dåser til planterne. Tak for tipet!! ;o)

  Jeg såg at du havde vaeret i Malmö. Til naeste gang skal jeg tippe dig om Myrorna som ligger i Malmö ikke så langt fra Svågertorp. Der finner jeg alltid mange loppefund og det er slet ikke dyrt. De har nok en hjemmeside så at du kan finne adressen.
  Have en rigtigt god weekend!
  Kh Ulrika

  SvarSlet
 14. Snönflingorna yr i luften varje dag, men härligt att läsa om plantering!

  SvarSlet
 15. øv bøv så først dette indlæg da det var for sent, jeg må vente på mine stiklinger....3-4 år endnu. Sikke et kup.
  Henrik

  SvarSlet