fredag den 11. marts 2011

Claus Dalby i Bilka!

Så er det ved at være tid!

Jeg fik i dag nyhedsbrev fra Bilka, der jo som bekendt har indgået samarbejde med Claus Dalby om at få shinet op i deres havecentre.
I kan læse mere HER

8 kommentarer:

 1. Det bliver meget spændende, hvad Claus Dalby har udrettet for Bilka..... før i tiden handlede vi tit i Bilka, af en eller anden grund (bl.a. 25 km afstand) er det nu, meget sjældent at vi kommer der. Men Claus Dalby inspirerede tilbud kan nok lokke mig forbi Bilka igen.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg var i nærheden af en Bilka for et par dage siden. Det er jeg sjældent. Jeg skal love for, at "Claus Dalby anbefaler" en heeeel massse :-))

  SvarSlet
 3. Hei Lene:) Jeg ville bare ønske deg en riktig god helg! Håper du for noen fine vårdager nede i Danmark:) Cathrine

  SvarSlet
 4. Hej Cathrine,
  Jeg ønsker også dig en god helg. Jeg er sikker på at min bliver god. I morgen kommer der nemlig håndværkere, som skal begynde at sætte vores nye væksthus op. Jeg glæææææder mig så meget.
  Lene

  SvarSlet
 5. Ihhh....jeg glæder mig meget til at se billeder fra væksthusprojektet og alt det, der skal være indeni fremover. Jeg er ved at prøve at overbevise min mand om, at det er nemt at bygge et selv, men jeg er bange for, at han er lidt mere realistisk end jeg. Men man har jo lov til at håbe og drømme store havedrømme.
  Lige siden dit indlæg med buksbom til 30 kr. i Netto, har jeg i dagevis måtte bekæmpe en voldsom trang til at kaste mig ind i bilen og køre derned. Er bange for at blomsterbudgettet allerede er overskredet for denne og næste måned. Men ak...det gik helt galt. Så nu står der 5 stk. store og fine buksbom og venter på en udplantning. Manden undrede sig godt nok over den sære duft i bilen på vejen hjem fra arbejde, men der var altså en meget "naturlig" forklaring.
  God weekend herfra Lavendelkrogen.
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 6. Dorthe Christina,
  Hvis man trænger, så trænger man :)
  Tillykke med dine buksbom.
  Jeg skal nok lægge billeder på af væksthuset, efterhånden som det skrider frem. Foreløbig er håndværkeren kørt hjem efter en sav han havde glemt :(

  SvarSlet
 7. Kære Lene

  Jeg tvivler på, at du selv får latterkrampe af din egen sidste kommentar, men jeg må med skam indrømme, at jeg kastede mig rundt i stolen af grin. For det er da lidt Gøg og Gokke at have glemt en sav :-))

  SvarSlet
 8. Kære Nette,

  Du har helt ret, men efter at have været i kontakt med en del håndværkere lærer man at have sådan en laid back attitude :)
  Underligt, for jeg er normalt en MEGET utålmodig person.

  SvarSlet