søndag den 31. maj 2015

En drøm, der gik i opfyldelse!

Nu går den ikke længere! Jeg skal i gang med at blogge igen. Det har bestemt ikke været min mening at jeg næsten skulle have et års fraværs"jubilæum", men sådan er det blevet!

Der er sket rigtig meget i haven siden sidst. Vi har fået en pergola, og der blev lavet en stor fliseterrasse i forbindelse med den, ligesom der er lavet et bed og en stenmelssti op ad pergolaen. Det er blevet så fint.

Lige nu vokser stauderne med raketfart, og der er snart ikke mere bar jord tilbage. Det er ufatteligt så hurtigt det lige pludselig går, og så hurtigt bedene bliver lukket til.


Jeg har også her i foråret fået opfyldt en drøm, jeg har haft længe.


Ja, det har nemlig noget med vand at gøre, og er du blevet nysgerrig, kan jeg anbefale dig at købe sommernummeret fra HAVEFOLKET. Her kan du se, hvad vi har lavet  - og du får anvisninger på, hvordan du selv kan gøre det samme. Vi er SÅ glade for resultatet!

Du kan også læse fortsættelsen af Mariannes og min "historie" om skærehaven, som så småt begynder at tage form. Det er ikke alt, der er lykkedes lige godt, men jeg er sikker på, at der nok skal blive til mange dejlige buketter henover sommeren alligevel. Jeg glæder mig vildt til at "blomsterhavet" springer ud!

Når man skal prikle så mange sommerblomster, som vi har gjort, er det dejligt at have et sted at stå med potter og jord uden at være bange for at svine. Det kan du bl.a. også læse om.

Vi ses snart igen :)
15 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage Lene :-) Du har været savnet! - Det er bare nogle dejlige billeder fra din have og I har da bare givet den en skalle i haven:-)
  Knus Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gro.
   Tak for det. Ja, selvom jeg har været inaktiv på min blog, har jeg bestemt været aktiv på andre felter :)

   Slet
 2. Så fin den vannreservoaret ditt er:) og fine stauder i bedene dine :)

  SvarSlet
 3. Kære Lene, hvor er det dejligt at høre fra dig her på bloggen igen, jeg har savnet dig:-) Stort tillykke med bassinet som jeg godt kan forstå at du er glad for. Selvom jeg ikke kan se det fuldt ud så ser jeg det for mit indre øje;))
  Den der Silene er helt vild yndig! Jeg har ikke set den sart rosa før, er det en som du selv har sået?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, vi er vildt glade for bassinerne. Du må komme ud og se dem en dag. Tænk, jeg kan ikke engang huske hvor jeg har den rosa Selene fra - det må være alderen :). Jeg går i tænkeboks, og hvis jeg pludselig husker det skal du nok få det at vide :)

   Slet
 4. Kære Lene.

  Jeg har virkelig også savnet dine dejlige indlæg på din egen blog. Hvor er der som altid smukt i Ticklewells. Og sikke en masse skønne drømme, du har fået realiseret. Hope you are back for good......men kun når det er sjovt. Og der er tid og lyst til det.

  Knus og kærlige tanker fra Flatty Hills

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte,
   Ja, drømme er godt at få opfyldt en gang imellem, og haven er da virkelig skøn i øjeblikket, sådan som det gror. Jeg gad godt komme op og se din have igen, den må da være helt forrygende :)

   Knus til alle i Flatty Hills
   fra Ticklewells

   Slet
 5. Hej Lene, dejligt at se nyt fra dig igen - er da nok klar over at tiden ikke har stået stille hos dig i fraværet - der er jo sket en masse :) Glæder mig til at læse mere om dit bassin i HAVEFOLKETS magasin.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla,
   Nej, jeg har bestemt ikke ligget på den lade side i mit fravær, men jeg glæder mig til at komme i gang med at bloggen igen.

   Slet
 6. Nå for den da. Så har du fået lavet Haven i Hune i Greve ;-) Tror jeg. Jeg forstår så godt, at bloggen har ligget stille. Det er ikke mange dage siden, jeg var ved at fjerne dig fra min blogroll, for jeg tænkte, at man ikke både kan lave professionelle blogs og havemagasiner og så også have overskud til egen blog. Dejligt at høre fra denne side af dig igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nette,
   Du mener da vel ikke for alvor at du ville fjerne mig fra din blogroll? ;)))
   Det er jo svært både at blæse og have mel i munden, men nu kommer du nok til at høre lidt mere fra mig :)

   Slet
 7. Hej Lene.Jeg kan kun være enig i det alle skriver............................du har være savnet her på bloggen.
  Men din have ser da helt forrygende ud.Og vand i haven ønsker jeg mig også.
  Ser frem til fler dejlige indlæg fra din hånd
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 8. Velkommen tilbage - du har været savnet. Jeg NYDER din blog, og håber at du får tid og lyst til at dele din haveglæde med os andre på din blog.

  Havehilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria, hvor er det sødt af dig at skrive det. Jeg kan mærke at jeg har fået lyst til at blogge igen, så mon ikke der snart kommer et indlæg igen :)

   Slet
 9. HEI:))..så hyggelig å høre fra deg Lene...har savnet deg,selv om jeg følger med i Havefolket..et magasin jeg leser med stor glede:)
  Mye som har hendt i hagen din..og FOR et flott baseng du har skaffet:))

  SvarSlet