fredag den 19. juni 2015

Forberedelser til bryllup

I øjeblikket futter jeg lige så stille rundt herhjemme efter en operation. Jeg må ikke lave noget, der kræver fysiske udfoldelser, men at tage kameraet med ud i haven kan jeg godt lige klare.


Næste lørdag skal vi holde vores ældste søns bryllup hjemme i haven, og jeg skal bruge blomster til bordene, og så er jeg kommet til at love min søn at lave en brudebuket af blomster fra haven. Heldigvis har jeg ikke så stor præstationsangst endnu, men det kommer måske. Han skal giftes med sin amerikanske kæreste, og det bliver et hyggeligt og lidt uformelt bryllup, og dermed en lige så uformel brudebuket. Det store bryllup skal foregå til august næste år i Boston og det bliver med hele det amerikanske "udtræk" :).Jeg holder skarpt øje med blomsterne i haven - og én ting er helt sikkert: Der skal lodden løvefod i, og så må dagsformen afgøre hvad jeg ellers skal bruge.


Jeg har endnu ikke spurgt til hendes yndlingsfarver, men regner med at haven kan levere lidt af hvert. I øjeblikket ser det meget grønt og lyserødt ud - pæoner er også så småt ved at springe ud, men jeg håber der når at springe noget blåt ud inden, så jeg har lidt mere at vælge imellem.


Det ville nemlig ærgre mig gevaldigt, hvis jeg blev nødt til at supplere med blomster fra blomsterhandleren.


14 kommentarer:

 1. Kære Lene.
  Det er en vidst en rigtig god måde du restituerer dig på.. At gå og nyde synet af alle de smukke juniblomster, det kan ikke være bedre. Og sikke en fantastisk dejlig opgave du har til næste lørdag - jeg bliver helt rørt ved tanken om at din søn ønsker en brudebuket fra sin barndoms have, jeg er sikker på at den buket bliver yndig - andet er utænkeligt.
  Stort tillykke med de unge mennesker:-)
  Knus og rigtig god bedring søde Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth
   Ja, det bliver spændende om jeg kan få lavet en sød buket, men mon ikke det lykkes :)

   Slet
 2. Kære Lene.Håber du snart bliver frisk igen efter din operation.
  Og det lyder da som et dejligt bryllup i jeres have.
  Er sikker på at du nok skal kreere en rigtig smuk bryllupsbuket til din søns bryllup.
  Og tillykke med dem.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette
   Vil du ikke nok krydse fingre for at det bliver solskinsvejr på lørdag. Alt bliver kønnere, når solen skinner.

   Slet
 3. Halløjsa Lene. Det er da hårdt arbejde ikke at måtte lave noget.... rigtig god bedring.
  Og så skal der være bryllup i haven, hvor er det smukt. Dine blomster ser fantastiske ud, det skal nok blive en meget smuk have-brudebuket. Hvor er hun heldig. Ønsker jer den dejligste dag og tillykke med de unge mennesker. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.
   Ja, det er faktisk hårdt arbejde at holde sig i ro, når der nu er så meget man gerne vil. Men jeg må hellere adlyde lægerne :)

   Jeg håber på solskinsvejr på lørdag, selvom vejrudsigten siger noget helt andet, men det kan jo heldigvis ændre sig.

   Slet
 4. Hej. Tillykke med din søns bryllup. Det er sådan en god fest. Tænk at I skal holde det i din have, det bliver sikkert rigtig dejligt og hyggeligt. Jeg tror du kan binde en rigtig fin buket, for du har allerede meget i blomst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.
   Ja, der kommer flere og flere blomster til, og jeg så lige i dag, at min blomsterkørvel står på spring. Den vil være flot i buketten, tror jeg :)

   Slet
 5. God bedring - en skam jeg ikke kan sende dig nogle blå blomster, men det går nok ikke lige.
  Du skal nok få en fin buket.
  Held og lykke med det hele

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Blå blomster er stadigvæk en mangelvare i haven, men buketten skal nok blive fin alligevel.

   Slet
 6. Hej Lene, håber du hurtigt kommer over din operation, det er aldrig rart ikke at måtte lave noget, og det er da også lidt svært når I skal holde bryllup? Selvom det skal være uformelt... Din have bugner af smukke blomster, hvor er det fint at din søn vil glæde sin amerikanske brud med noget så romantisk som blomster fra din have.
  Tillykke med dem :)

  SvarSlet
 7. God bedring, det er træls når man ikke kan/må lave noget.
  Det lyder hyggeligt med bryllup hjemme i haven og sikke en dejlig opgave at få. Det ser da ud til der er nok at vælge imellem.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Bedstemorshave

  SvarSlet
 8. Det vil da også være fantastik at kunne lave en brudebuket fra haven til brylluppet. Og så bryllup hjemme i haven, hvor romantisk for det kommende brudepar, håber for dig, at du kan lave det du gerne vil nå og at I får en uforglemmelig dag :-), kh Margit

  SvarSlet
 9. Kære Lene

  Jeg tænker, at det kan være svært for dig, ikke at foretage dig så meget. For alt skal jo være "rigtigt" ;-) God idé med en naturbrudebuket. Du har lidt grøftekanter i omegnen, så måske du kan hapse lidt til buketten derfra også? Lidt vild kørvel og skvalderblomster kunne da være flot. De blomstrer lige nu, men dem har du - forhåbentligt - ikke i haven :-)

  SvarSlet