onsdag den 18. juni 2014

Pæoner i flok

I dag er jeg startet på at klippe ned og deadheade. Der er meget at gå i gang med, og jeg nåede ikke engang halvvejs.

Jeg har i alt 5 store pæoner 'Sarah Bernhardt", og de har så mange blomster at stilkene knækker og lægger sig ned. Derfor gjorde det ikke så ondt at plukke en kæmpebuket.


11 kommentarer:

 1. Vilken underbar bukett med Pioner, tänk att ha så många så man kan plocka in dem... Jag gläds åt varje blomma men det blir aldrig många. Ha det gott / Marika

  SvarSlet
 2. Buketten er vel nok fin - jeg kender udmærket problemet med de knækkede stængler.

  SvarSlet
 3. No milk today, my love has gone away
  the bottle stands for lorn, a symbol of the dawn

  No milk today, it wasn`t always so
  the company was gay, we`d turn night into day....

  Kan du huske den sang, Lene? Nu vil jeg med garanti ha` den i hovedet hele dagen:o)

  Ja, nu er det tid at deadheade. Her har vi haft en gusten storm, som har lagt meget ned. Jeg var tudefærdig, da jeg så det igår. Men så er da noget godt til vaserne. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.
  Din pæonbuket er helt vidunderlig. Man får lyst til at stikke hele hovedet ned i den, og så bare MØFFE rundt. Zink mælkespanden er også møf.

  Knus og på snarligt glædeligt gensyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja Herman's Hermits :-)

   Slet
  2. Nemlig https://www.youtube.com/watch?v=AuGWNshGM64

   Slet
 4. Du kan tro, jeg kan huske sangen, Jytte. Den sang jeg mens jeg lavede den stencil på mælkespanden, og nu har jeg den garanteret også i hjernen hele dagen :).

  Øv for jeres vestenvind. Her har det også blæst, men vi ligger lidt mere i læ fra naboens høje træer. Til gengæld har den regn vi fik i nat og her til morgen lagt de sidste pæoner ned - surt!

  SvarSlet
 5. Lene din buket er ganske vidunderlig, og jeg er helt ked af, at vi ikke har duftcomputere. Vejret har også været hårdt her i nat, og jeg har endnu ikke vovet mig ned i haven for at tage evt. skader i øjesyn. Uanset blæst har regnen nok ødelagt næsten alle mine meget fyldte roser. Både blomster og knopper bryder sig ikke om den megen regn. Jeg har arrangeret gardenparty i forbindelse med at min søn bliver student på tirsdag, men det bliver vist til køkkenparty i stedet. Æv og øv.

  SvarSlet
 6. Pæoner har jeg ENDNU ikke for mange af, men jeg elsker dem så meget, at jeg hvert år tilføre haven flere og flere.Desværre kender jeg alt for godt når vind og vejr ligger den smukke blomsterhoveder ned på jorden. Derfor har min søde mand lavet stativer i rionet til mig, som pæonerne vokser op igennem - de kan ikke ses i de store planter, og udføre jobbet med at holde hovederne oprejst uden problemer. Måske det også var noget for dig?
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heike,
   Jeg har faktisk hjemmelavede stativer til pæonerne, men de skal nok laves lidt højere næste år :)

   Slet
 7. Smukke! Håber mine giver blomster næste år, det er bare så fint når de er på sit højeste.

  Fru Due

  SvarSlet