søndag den 23. juni 2013

Inspiration?

Jette fra Fru Friis' Frøbo havde i går et indlæg om inspiration kontra "tyveri" af ideer. Jeg synes, i lighed med alle kommentarerne der kom på indlægget, at det er dejligt at vi både kan inspirere og lade os inspirere.

På mine rundture på alle de skønne haveblogs, har jeg da også fundet inspiration mange gange. Sidst var da jeg læste om Susans monogram på deres orangeri. Mange af vores gæster - ja, også os selv - har utallige gange stødt næser, pander og bakker med kopper og kander mod den lukkede dør i væksthuset, fordi det er umuligt at se om den er åben eller lukket. Vi har selv vænnet os til lige at række en hånd ud inden vi går derind, men tænk hvor meget tankevirksomhed man skal "spilde" for at gå ind ad en dør :).

Derfor har jeg "stjålet" (ladet mig inspirere til) ideen med arme og ben.


Vores monogrammer er så diskrete at de er svære at fotografere ordentligt, men de virker helt efter hensigten!


Monogrammerne er købt her.

22 kommentarer:

 1. Knald hamrende flot er det! Og ideen Fru Friis fremhæver, kan også ske at dukke op hos os. Vi er igang med at bygge udekøkken/plantekrog/vinteropbevaring med klare tagplader. Så det kunne ikke passe bedre....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lote.Vil bare lige sige at jeg forgæves har prøvet at kommentere hos dig.Din blog fortæller at man skal godkendes?
   Knus Jette

   Slet
 2. Hvor er det smukt lavet og en super god idé.... skulle næsten tro du helt selv var kommet på det!! ;o)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden ;). Synes faktisk også selv det er ret så smart.

   Slet
 3. Smart, og lidt royalt på den gode måde....................... det bliver dog aldrig et problem i vores orangeri.... øh vindues pudsning er ikke lige min hobby - det er kun fuglene der er i tvivl om, hvorvidt der er glas eller ej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver nok lidt svært med vinduespudsning. Heldigvis sidder de indvendigt, så det er mest fluelort, og så må jeg bare pudse udenom!

   Slet
 4. Inspiration eller tyvstjæle! Når jeg læser haveblogs hver dag, har jeg en blyant og blok liggende ved siden af. Min have er jo ny, og der er masser af plads til at lade sig inspirere.
  Så tak for linket, jeg tyvstæler igen, for sådan et monogram må jeg da også have på mit lille drivhus.
  Kh Heike

  SvarSlet
 5. Hej Lene.Jeg tror at vi alle "stjæler" gode ideer hos hinanden....og det er da bare dejligt.Men super ide med rionettet.Min mand og jeg har allerede planlagte et sted hvor vi vil have det op.Og dit monogram er da bare perfekt til ruderne.God sankthansaften til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette,
   Det er dejligt at du kan lade dig inspirere :)

   Slet
 6. Hej. Det var vel nok en god idé. Jeg synes også det er så dejligt med alle de tips og idéer vi kan få af hinanden og jeg har beriget haven med mange nye planter, som jeg har lært at kende her i haveblogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte,
   Ja, blogland er tilsyneladende en uudtømmelig kilde af inspiration og gode ideer - heldigvis :)

   Slet
 7. Super smart Lene og ja det er vel det blogland også er til plus alle de andre steder vi også får inspiration fra.. Tror lige jeg vil kigge lidt på det link...
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 8. Det ser rigtigt godt ud! Virker efter hensigten og .... Ja, det er ikke for at lave sjov, men der er næsten noget kongeligt over dem. Pragtfuldt på den afdæmpede og L+S-agtige måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne,
   Der går nok en hårfin grænse mellem at det er smukt eller "fimset". Jeg synes det hælder til den rigtige side :)

   Slet
 9. Det ser super fedt ud. Og det er tilladt at lade sig inspirere :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, det er heldigvis ikke blevet forbudt endnu :)

   Slet
 10. Hej Lene. En rigtig god ide, sød og diskret. Hvor ser det også rigtig hyggeligt ud i jeres udekøkken. Det er bare blevet rigtig godt. Jeg har også planer om et udekøkken og kunne godt finde på at lade mig inspirerer af dit. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe,
   Du skal da være hjertelig velkommen til at lade dig inspirere. Vores udekøkken fungerer helt perfekt, og nu har vi også fået indlagt vand derude. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har lavet mad indendørs :)

   Laver snart et indlæg med det opdaterede udekøkken!

   Slet
 11. Det er da fint! Jeg har (endnu) ikke lige fået læst indlægget hos Jette, men når jeg lægger noget ud på min blog, bliver jeg da bare glad hvis andre bliver inspireret af det :-)

  SvarSlet
 12. Hvad er det da for en klaptorsk der går ind i vinduerne :-))

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet