lørdag den 29. juni 2013

Sidste nyt fra udekøkkenet

Da vi blev færdige med vores udekøkken sidste sommer skrev jeg, at vi havde en drøm om at få lagt zink på bordpladen. Den drøm er nu gået i opfyldelse, sammen med et længe næret ønske om at få indlagt vand derude også. Jeg var lidt i tvivl om det med vandet overhovedet kunne lade sig gøre - men det kunne det heldigvis.


Vi har fået lavet en rørføring gennem væggen fra badeværelset og lavet en hane udenfor. Fra denne hane løber der rør op til blandingsbatteriet, og vi har så gravet en faskine under terrassegulvet. Det fungerer perfekt.

Vi har kun fået koldt vand indlagt. Det kunne sagtens lade sig gøre at få varmt vand også, men det ville medføre at der skulle løbe synlige rør fra håndvasken inde i badeværelset og langs gulvet, og det forudså jeg, at jeg ikke kunne holde ud at se på. Vi skal alligevel ikke vaske op i udekøkkenet, og jeg kan hurtigt koge en kedel vand, hvis jeg skulle få brug for varmt vand.

Det gode ved den udendørs hane er også at jeg kan forbinde haveslangen til den, så jeg kan vande have uden at skulle have en slange løbende rundt om hele huset. Men foreløbig er der jo nok regnvand at tage af!18 kommentarer:

 1. Det ser så flot ud, både bordpladen og vandhanen. Det må være skønt at stå der og lave mad:)
  Jeg savner lidt mit sommerhus når jeg ser dit udekøkken, det køkken jeg havde der var samme hyggelige stil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth,

   Ja, det er intet mindre end fantastisk at stå og lave mad i Guds fri natur. Vi har ikke brugt vores indekøkken i snart en måned, undtagen komfuret, så det er ved at støve godt til :)

   Slet
 2. Ser skønt ud Lene, det er rart når tingene fungerer :)
  Kh Marlene, havenarkommanen

  SvarSlet
 3. Flot flot vandhane, og bordpladen med zink passer perfekt til. Det er så dejligt med vandhaner udendørs, der hvor der er behov for det. Jeres udekøkken er virkelig hyggeligt og meget lækkert. Sådan et rumsterer lidt i mit hoved :-)

  SvarSlet
 4. Det er altså bare superlækkert i jeres udekøkken.... suk.... det har I virkelig lavet flot. Isabellas eller jeanne dárc living må da snart kigge forbi og lave en reportage!!!

  SvarSlet
 5. Super flot med Zink bordpladen, og vandhanen gør da sit til det hyggelige :-)

  SvarSlet
 6. Gennemført og lækkert - som alt hvad du får fingrene i!! ;o)

  SvarSlet
 7. Det er virkelig blevet godt og sikke en charmerende vandhane du har valgt.

  SvarSlet
 8. Smukt og indbydende. Appellerer virkelig til at gå igang med at kreere et måltid. Super praktisk er det også.

  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare flot.... nu skal vi så bare ha' nogen rigtig dejlige sommerdage - men mon ikke også de kommer, lige om snart.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det godt ud - skønt sted at lave mad :-)

  SvarSlet
 11. Hurra og tillykke med endt projekt. I er så flittige! Og så kommer jeg til at tænke på, hvor godt det er, at kende sig selv og vide, hvad man bliver glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk at man kan blive en lykkelig kvinde af et udekøkken :).

   Slet
 12. Wau - hvor ser det godt ud!
  Tillykke :-)

  SvarSlet
 13. Hej Lene.Kan da blive helt misundeligt på dit smukke .....og praktiske udekøkken.Det er bare gennemført til mindste detalje.
  Lækkert med zink bordpladen.God dag Jette

  SvarSlet
 14. hej Lene , det ser faaaantastisk ud..gid det var mit bette hus..
  kh Diana

  SvarSlet