lørdag den 13. april 2013

Øvelse gør mester!

Jeg vil gerne være rigtig god til at tage billeder i "jordhøjde", så jeg har øvet mig lidt i dag."Nyd" billedet af mine erantis, for det er ikke hver dag I får gule blomster at se her på min blog - jeg tror faktisk det er første gang.

Måske et dumt spørgsmål, men plejer de at have disse rødlige aftegninger?18 kommentarer:

 1. fine billeder , de er da blevet rigtig gode...jeg kan ikke svare på om der plejer at være disse rødlige nuancer, jeg ejer ikke en eneste erantis..men flot ser det ud
  Diana

  SvarSlet
 2. Der er Signe potentiale der Lene. Way to go. :)
  Erantis får lidt aftegninger når de har peak´et. Det er det tidspunkt jeg allerbedst kan lide dem. Det er en helt vildt sød skilla du har. Sådan en lækker farve. :)

  SvarSlet
 3. Så vejen frem, er ned på maven! ;)
  Dejlige billeder Lene, også de gule erantis. Nu bliver der vel snart rig lejlighed for at ligge på maven og tage billeder, mon ikke alting skyder frem i raketfart inden længe?

  SvarSlet
 4. Super skønne billeder Lene, det er bare ned med knæ- og albuebeskyttere på ;) kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Super flotte billeder. Jeg synes, at gul er svær at fotografere, men dit billede er perfekt. Kan se, at der allerede er svaret mht aftegninger.

  Det er én af fordelene ved at nærfotografere planterne. Vi får detaljer at se, som vi ikke lægger mærke til ude i haven.

  SvarSlet
 6. Billederne er skønne, mon du har været helt nede på maven? Gult pynter også på dit indlæg, så du skal ikke holde dig tilbage :)

  SvarSlet
 7. Herlige billeder, ja øvelse gør mester. Må indrømme at jeg også har øvet mig i at tage billeder i jordhøjde, og ligget på maven. Godt at vi har langt til naboerne, ellers ville de sikkert tro at nu rablede det da helt for mig :-)
  Hav en dejlig søndag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 8. Hvor er du dygtig, det er jo supergode billeder:o) Jeg bliver helt i tvivl mht. de røde aftegninger, men jeg tror faktisk at det er almindeligt.
  Idag skal jeg i haven og humpe lidt rundt, så vil jeg tjekke mine egne erantis.
  Knus

  SvarSlet
 9. Det er du da sluppet godt fra :)
  Øvelse gør mester og jeg kan godt sige dig at jeg også har øvet mig meget.:) og mine billeder er ikke så fine som dine.
  Forsat god Søndag
  Kh Linda

  SvarSlet
 10. Det er du da god til! Ja, erantis får altid de rødlige aftegninger sidst i deres blomstring. Mine gør i hvert fald :-)

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder, det er du kommet godt om ved :-)

  SvarSlet
 12. jeg gad godt at have været til stede og kunne kigge lidt med over hækken - det har sikkert set sjovt ud - men billederne blev fine.

  SvarSlet
 13. Dejlige billeder ... gad vide om jeg også har så mange blomster i haven .. har slet ikke været ude endnu - det sidste sne er først lige forsvundet og nu lover de frost igen sidst på ugen ... øv øv ;0(

  SvarSlet
 14. Sikke skønne fotografier. Tak fordi du gik helt i knæ for bloggen. Jeg ved næsten ikke noget bedre end at få øje på de allerførste forårstegn, både på marker og i bede. Jeg vil gå i bedene i morgen. Måske kan jeg finde næsten lige så fine motiver, selv om jeg nok ikke kan tage lige så fine billeder.

  SvarSlet
 15. Jeg er glad for at I kan lide mine billeder, men som mange skriver har jeg altså ikke været nede på maven og ligge. Man kan jo også bare sætte kameraet helt ned i jordhøjde og så bare skyde løs :). Det har Signe lært mig.

  Ulla, der kommer ikke flere gule billeder, for jeg har ingen gule blomster i min have, på nær altså erantis. Dvs. der har jo, som tidligere skrevet, sneget sig en "lille" lysegul kæmpeskælhoved ind.

  SvarSlet
 16. Kære Lene

  Gode billeder. I disse digtaltider kan man jo bare stille kameraet og skyde løs i mere behagelig position.

  Mine erantis har tilsyneladende ikke peaket, for der er ingen røde aftegninger.

  Sjovt du nævner det med de gule blomster, for jeg tænkte, at de eneste gule hos mig, måtte være erantis. Indtil for et par dage siden, hvor nogle gule krokus sprang ud. (Dem har jeg altså ikke sat!) Så jeg trasker lidt rundt og overvejer, om de skal have lov til at overleve. Og nu sidder jeg her og tænker, at der nok også kommer et par gule påskeliljer, for selvom jeg har fjernet langt over 100 løg omkring syrenmonsteret (som blev fjernet for næsten 2 år siden), ved jeg fra sidste år, at der er nogle dobbelte påskeliljer, som har gemt sig, og som jeg ikke nænnede at hive op sidste år. Men SÅ er det også SLUT.

  SvarSlet
 17. Uanset om du tar billeder i ankel-, knæ- eller skulderhøjde er de så fede. Virkelig dejlige billeder altid :-)

  SvarSlet
 18. Super dejlige billeder. Kan mærke jeg savner et godt kamera, når jeg ser dine billeder. Lige nu har jeg kun en Iphone 5 som kamera, hvilken tager gode billeder, men man kan ikke rigtigt lege med den som med et kamera :-) Glæder mig til at se hvad mere der kommer op af jorden hos dig :-)

  SvarSlet