søndag den 23. december 2012

Glædelig jul

Det har været et forrygende møgvejr over hele landet i dag - med mindre man altså elsker snestorm!

Jeg var lige ude og fodre fugle og sætte en ekstra juletræskæde op, og så har den ellers stået på indendørshygge resten af dagen.

Sådan så her ud sidst på eftermiddagen - heldigvis set indefra

Lige nu står juletræet til optøning på håndklæder på køkkengulvet, og de ting der skulle klares i dag - rent madmæssigt - er klaret, så nu vil jeg tage sofaen på nakken.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul!

15 kommentarer:

 1. Ja sikke da et vejr. Jeg vil ikke påstå, at jeg nyder snestorm. Der er bedst inde ved siden af brændeovnen. Her har den stået på kagebagning og pyntning af juletræ i dag. Også en glædelig jul til dig.

  SvarSlet
 2. Ja, det har været gang i snestormen idag. Og det har givet masser af naturligt sne på ruderne. Måtte lige fortælle sønnike om dengang "mor var dreng" og der blev sprayet sne på ruderne - måske var der endda sat rødt tape på til opdeling af fladerne. Så er den naturlige sne noget mere ægte at se på omend den allerede er smeltet igen.
  Du og din familie ønskes også en rigtig glædelig jul :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul :-)

  Godt stormen har lagt sig og tøvejret har meldt sin ankomst.

  SvarSlet
 4. stackars er för den snöstormen!! här har vi massor av snö och kallt...
  Jag önskar dig en helt underbar och strålande jul!!!!

  SvarSlet
 5. Ja uf for en snestorm, men nu er den ovre.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine.
  Mange julehilsner Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 6. Glædelig jul til dig og dine kære.

  SvarSlet
 7. Ja, møgvejr er lige ordet for dagen i går. Ikke et vejr at drive nogen ud i. Brrrrrrh.

  I dag ser det da lidt bedre ud og jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul. Måske med et par timer med sofaen på nakken - fantastisk udtryk......

  /Birgitte

  SvarSlet
 8. Rigtig glædelig jul :) Ja, det var en forrygende snestorm i går, men jeg gik jo og glædede mig over al sneen, som jo så skulle have blevet liggende. Det gør den IKKE... Ret beset var det nok godt at snestormen kom i går og ikke i dag, så kan de, der ikke kom frem i går måske stadig nå det i dag... Nå, men hav en skøn juleaften, Lene :)

  kh Ulla

  SvarSlet
 9. Kære Lene,

  med fare for, at folk begynder at betvivle min sunde fornuft, vil jeg godt indrømme, at jeg elsker en rask lille snestorm, hvis jeg ved, at den hurtig er overstået og alle jeg elsker, er i hjemme i god behold. Jeg kunne godt li` snestormstypen vi havde igår:o) For 2- 3 år siden, var snestormene så voldsomme, at vi var sneet inde i flere døgn og militærets pansrede køretøjer, kørte rundt ude på markerne for at hente læger på arbejde, bringe mad ud til de ældre osv. Når det hele får så dramatisk et skær, synes jeg ikke det er særlig sjovt længere.

  Med tusind tak for hyggeligt samvær under jeres blog-tour, vil jeg hermed ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul, samt et lyst og storblomstrende nytår.

  Juleknus og knas

  SvarSlet
 10. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet
 11. Kære Lene... Jeg ønsker dig en glædelg jul! Jeg glæder mig til at følge med i det nye år.. :)

  Venlige hilsner Elvira

  SvarSlet
 12. Kære Lene,
  Glædelig jul ønskes du også herfra.
  Dejligt at følge Havefolket og din blog. Kh Anne

  SvarSlet
 13. Hej Lene.Også en rigtig god jul til dig og din familie.Er glad for at følge dig på din blog og hos havefolket.Juleknus Jette

  SvarSlet
 14. Tak i lige måde Lene.
  Håber træet blev tøet op og der blev lidt fremkommeligt hos jer, for det ser da helt vildt ud på billedet ud over haven.
  Jeg glæder mig til at kigge forbi hos dig i 2013 men også følge dig her på bloggen samt via jeres SUPER projekt Havefolket !
  Julehilsen
  Anita

  SvarSlet