torsdag den 27. december 2012

Hvis I vidste!

(og det gør I måske), hvor meget dejligt have-tv, der er på You Tube.

Ved et tilfælde faldt jeg over Alan Titschmarsh (kendte ham dog godt i forvejen) og hans udsendelser Love Your Garden og der er i timevis af dejlig underholdning.

Klik på billedet tv og du kommer direkte ind til Love Your Garden 1.

Hvis du blot søger på navnet Alan Titschmarsh på You Tube vil der komme MASSER af udsendelser frem. Her er blot nogle få eksempler: Container gardening, climbers, growing fruit.


Vi har overtaget mit brors "gamle" Apple-tv boks, så nu kan jeg ligge på sofaen og nyde udsendelserne på storskærm :)

Han har i øvrigt også en hjemmeside, som jeg skal studere nærmere.

God fornøjelse - hvis du skulle få lyst!


21 kommentarer:

 1. Ja, det er guf for vintertrætte havesjæle... :)

  SvarSlet
 2. Jeg kendte ham godt i forvejen fra en tv-kanal vi desværre ikke har længere. Har lige været inde at kigge (og oprettet en genvej). Tak for tippet.

  SvarSlet
 3. Jeg kendte dem godt og har fået god underholdning mange gange derinde.
  ...Og, så er der jo endnu flere forslag til have-videoer i deres kolonne i højre side. Det kan være svært at løsrive sig :o)
  Jeg har gemt nogen links på en fane på min blog - så er de altid lige ved hånden.

  SvarSlet
 4. Jeg holder meget af Alan Titchmarsh, men det er et stykke tid siden jeg sidst var på You Tube og så noget med ham, så tusind tak for tippet;))
  Hvor er det skønt at du kan ligge og slænge dig mens du ser på storskærmen.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet, lige noget man kan dyrke her i den mørke tid:-)

  SvarSlet
 6. Hei Lene. Takk for supert tips! Jeg er stor fan av Alan Titchmarsh sine programmer. Tror jeg aldri blir lei hans serie: "How to be a gardener", som også ligger på Youtube. Jeg fikk forresten en "Apple Tv" til Jul, men hadde egentlig bestemt meg for å bytte den når jeg kom til Oslo. Jeg er vanligvis ikke særlig fan av Apple produkter- men nå fikk du meg til å pakke produktet ut og teste det på TVn her på hytten. Det fungerer jo kjempefint det også! Så, som sagt: Takk for begge tipsene! Ha en fortsatt riktig fin Romjul!

  SvarSlet
 7. Så er tv aftenen reddet. Har lige konstanteret, at der ikke var noget, men det er der jo :-). Hurra for alle de valgmuligheder vi har i dag.

  /Birgitte

  SvarSlet
 8. Ja - det er ganske skønne programmer. Er måske ikke altid enig med ham i fremgangsmetoderne, men der er masser af skøn inspiration og vejledning :-) ... og i disse tider er det SKØNT med haveprogrammer. Så tak for din venlige reminder!

  Og god fornøjelse til dig :-) ... jeg selv skal nu se (gense) Jordens Søjler lige om lidt.

  SvarSlet
 9. Nej det vidste jeg ikke. Tak for tippet, har lige set første program og skal helt sikkert se flere.

  SvarSlet
 10. Hej Lene, kan du se mig i min nye "TV-stue" foran den store computerskærm, benene op, strikketøjet i gang og så snuppede jeg lige 1½ times "morgen-tv" med Alan Titchmarsch. Tak for tippet, det er dejligt tidsfordriv i en havefattig juleferie.

  Ulla

  SvarSlet
 11. Det lyder spændende med den der boks.. Hvad kan den ellers? Jeg er ikke så god til at følge med i den teknologiske verden. ;-)

  SvarSlet
 12. Kære Lene

  Tak for tippet! Jeg har set nogle af hans udsendelser for snart lang tid siden, men vil bestemt følge dit link i morgen, når regnen igen indfinder sig her i juleferien.

  Et lille tip jeg ofte bruger, når jeg ser haveudsendelser på Youtube:
  Køb et HDMI kabel og forbind computeren til din fladskærm. Så skal du bare se :0)

  SvarSlet
 13. Ohh, dét skal checkes ved næstkommende frie øjeblik.
  ...måske jeg skal fake en omgang dårligdom og trække dynen op om næsen med computeren ved siden;0)

  Mange aftenhilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 14. AAAAARRRRGGHHHHHH Lene, De udsendelser er VIDUNDERLIGE. Har lige set de første 2, og de kan sandelig få mig til at smile. Austin rosen opkaldt efter Alan er forresten også en af mine yndlinge! Kuglerund, fyldt, pink og sund.

  SvarSlet
 15. Kære Nette: Hvis man har en Apple TVboks behøver man ikke kabler, så det er jo herligt. I øvrigt er vores HDMI-kabel forsvundet!
  Jeg må lige ind og kigge på rosen :)

  SvarSlet
 16. Kære Stein,
  Jeg er normalt heller ikke specielt en Applefan, men dette her er altså dødsmart - og så var den gratis :)
  Undskyld jeg "lokkede" dig :)

  SvarSlet
 17. Hej Linda Marie,
  Med en Apple TV-boks kan du bl.a. se dine billeder, spille musik via Itunes, gå på Youtube, og en hel masse andet. Prøv at Google, så bliver du helt sikkert meget klogere. Jeg mener den koster omkring 900 kr. (den nyeste model), og der er mange timers underholdning i sådan en fyr!

  SvarSlet
 18. Lene, du kan kigge på den, når du kommer på besøg til sommer :0)

  SvarSlet
 19. Ja, det er farligt at komme på youtube, kan være lidt af en tidsrøver. Er også ret vil med Monty Don, der har en lidt mere økologisk tilgang til havelivet. Men skønt med de britiske programmer. Godt nytår. Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 20. Ja, er han ikke hyggelig, ham Alan Titchmarsh. Han har en radioudsendelse i engelsk radio hver lørdag, hvor han sludrer og spiller musik, og det hører jeg næsten hver uge. Han er stort set med i alt efterhånden... ;-)

  SvarSlet