torsdag den 4. juli 2013

Må jeg bede om hjælp?

I et stykke tid har jeg oplevet at jeg ikke kan kommentere rundt omkring på diverse blogs. Det vil sige: Jeg kan godt skrive kommentaren og udgive den, og den viser sig også i kommentarfeltet.

Når jeg så senere går ind på bloggen igen, er min kommentar pist forsvundet, og jeg fatter ikke en brik!

HJÆÆÆÆÆÆÆLP ...............


Giardina

12 kommentarer:

 1. Bare jeg dog kunne sige noget klogt.... men det kan jeg så ikke!! Men din rose er underskøn! ;o)

  Håber det løser sig, for det lyder noget mystisk.

  SvarSlet
 2. Det fænomen har jeg ikke hørt om før, men jeg kan vist heller ikke hjælpe.

  SvarSlet
 3. Ikke at det hjælper dig desværre Lene, men jeg tjekkede lige i Blogger forum og kan se at der i hvert fald er mindst en anden, der har problemet. Der sendes der så godt nok mail til Blog ejeren, du kan evt prøve at sende indlæg hos mig, så kan se om det er samme?
  Har du forsøgt fra forskellige browsere?

  SvarSlet
 4. Desværre - jeg kan heller ikke hjælpe. Hvis min kommentar ikke bliver udgivet, er jeg bange for, at det skyldes, at jeg har glemt at trykke på udgiv.

  SvarSlet
 5. Den roser bliver du glad for Lene! Tillykke med den.

  Mht. dit IT problem kender jeg ikke problemet. Du har da lagt kommentar hos mig. uanset browser type har du så opdateret for nylig?

  SvarSlet
 6. super skøønne roser,og dejlig blog, jeg kan desværre ikke hjælpe dig..husk at scrolle ned i bunden, det kan jo være der er kode der skal tastes ind. hav en super dag

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Jeg fatter heller ikke en brik! Lene ;.) Kan desværre ikke hjælpe dig. Men din rose er bare for skøn!
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Jeg (og andre) havde et lignende problem for ca. et års tid siden. Det hjalp at skifte browser. Jeg skiftede fra Explorer til Google Chrome og har ikke haft problemer siden.

  SvarSlet
 9. Skøn rose!

  Jeg har haft lignende problemer i Explorer, men aldrig når jeg bruger Firefox.

  SvarSlet
 10. Jeg oplevede faktisk den anden dag, hvor du havde lavet en kommentar hos mig, at den var havnet i spam. Det har jeg ikke oplevet før, at havebloggeres kommentarer havner i spam, så et eller andet er der nok sket med din blog....
  Men jeg har også selv prøvet at lave kommentarer og set udgivet, for så senere at se, at den slet ikke er der. Hvem der bare var lidt IT nørd engang imellem.

  For resten så er rosen skøn:-)

  SvarSlet
 11. Jeg har været ude for det mange gange - det er vildt irriterende! Og jeg bruger Firefox modsat Nana.

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres gode forslag. For et stykke tid siden gik jeg over til Google Chrome (brugte ellers Firefox), men nu ser det ud til at problemet har løst sig selv - MEGET UNDERLIGT!

  SvarSlet