søndag den 15. januar 2012

Jeg har skraldet .....Den runde kan indeholde 50 liter, og jeg regner med at den skal bruges under nedløbsrøret på det lille drivhus i stedet for en sort gummispand.

Sådan en firkantet skraldespand har jeg ønsket mig meget længe. Hvad den skal bruges til ved jeg ikke endnu, men nogle ting falder under kategorien "MUST-HAVES" og det gjorde denne altså, og 350 kr. er jo ingen formue!

Jeg plejer ALDRIG at kigge på Den blå Avis, men gjorde det i sidste uge, og her faldt jeg over disse to. Den ene skulle hentes 2 km fra hvor jeg bor, og den anden fandt jeg i Bagsværd, så det var jo nemt.

29 kommentarer:

 1. Hvor er de fede! Elsker zink!
  Ha en dejlig søndag
  Skipper

  SvarSlet
 2. Fede fund :-D
  Jeg mindes den firkantede fra min barndom, og hvordan der lugtede nede ved affaldsspandene... ha ha hmm....gad vide hvad man ville have tænkt dengang, hvis nogle var kommet og fortalt at de ville blive det store hit i haverne til planter?
  Ha´en god søndag.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 3. DBA kan byde på alt mellem himmel og jord, også nogle fede ting - og det må man sige at dine køb er :o)
  Kan godt li du siger, at du ikke ved hvad den ene skal bruges til endnu, men at du bare må ha den... så ved jeg, at jeg ikke er den eneste der har det sådan :o)
  Lækre blomsterbilleder...

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Skønne zink beholdere, du har fået fingerne i. Jeg har også en stor svaghed for zink. Har den firkantede skraldespand, der flittigt er blevet brugt til alt fra, blommetræ, solsikker, dahlia,mm. har endnu ikke besluttet hvad den skal bruges til i år Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. Lækre ting du har fået fingrene i Lene :-)
  K. Gro

  SvarSlet
 6. Der var vist en mening med at du skulle kigge i den blå avis lige nu, sikke da en gang guld du der har fundet, og så nærmest i baghaven. Tillykke med kuppet :o)

  SvarSlet
 7. Mums, hvor er de lækre - uanset, hvad de skal bruges til ;-)
  Tillykke med dem!
  Knus Signe

  SvarSlet
 8. Godt nok nogen fine skraldespande - og sikke det pibler op i haven - dejligt, bare nu ikke de blever svedet i toppen.

  SvarSlet
 9. Tillykke med dine køb :-)

  Jeg har også sådan en skraldespand. Her til jul havde jeg en rødgran i den udenfor :-)

  Skønne forårsbilleder.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Skønne sager du har fået fat i.

  Dejlige collage :-)

  Kh

  Gitte H

  SvarSlet
 11. Lene, det er nogle skønne fund! Genbrug i haven kan være med til at give det helt rigtige "touch" og personlige stil; de to beholdere er "lige i øjet". Tillykke med, at du fik støvet dem op, de vil pynte i din have ; - )
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 12. Skønne ting du har fundet, og skraldesspanden skal du som end også nok finde en plan med :-)

  SvarSlet
 13. oj oj oj nogle fine fund! Og så endda så tæt på. De vil da pynte overalt!

  SvarSlet
 14. Rigtig lækre. Især den 4-kantede.
  Om de skal holde vand, affald eller planter, så skal de nok komme til at passe smukt ind i din have:-)

  SvarSlet
 15. Det var da meningen, at de skulle hjem til dig :-).

  Søndagshilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 16. Hold da op, NU må jeg altså lige forbi den blå. Sikke nogle fund :o) Jeg syntes genbrug er suverænt. Tænk på hvor meget der bare bliver smidt ud. Du har virkelig fundet guld.

  SvarSlet
 17. De er bare så skønne begge to, og de ville passe rigtig godt ind i min have ;-)
  Hvad skal du bruge den firkantede til? Er bare nysgerrig, om det er til planter, et træ eller til jord-opbevaring eller noget helt syttende.

  SvarSlet
 18. Hej Lene,
  Dejlige gode "skraldefund"
  De vil pynte ude i haven, og slår disse plastbøtter med flere meter.
  Glæder mig til at se dem i haven når de er på plads.

  SvarSlet
 19. Ja, jeg er også superglad for mine zinkfund. Jeg ved ikke rigtig om jeg nænner at plante i den firkantede, selvom det sikkert vil se rasende flot ud med et træ af en slags. Jeg tror ikke den er tæt, da den er "gået lidt op i limningen" forneden, så måske behøver jeg ikke bore huller i bunden.
  Måske bruger jeg den bare til dens oprindelige formål. Så kan den stå i køkkenhaven ved mit plantebord. Hvis jeg sætter en sæk indeni bliver den nem at tømme.
  I skal nok se hvad det ender med.

  SvarSlet
 20. Hej Lene
  Tillykke med dine nyerhvervelser. Spændende sager, som du nok skal finde anvendelse for. Gamle zink spande/beholdere er ikke dårligt. Det giver god stemning i havesammenhæng.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 21. ......love it - uanset anvendelse bliver det lige i skabet er jeg sikker på. Har en der ligner den firkantede lidt dog uden låg men nænner ikke at helt at plante i den....har taget tilløb flere gange ;0)

  SvarSlet
 22. FEEEEDE fund søde Lene.
  Jeg er selv på udkig efter en stor rummelig zink spand med låg til at opbevare en stor pose blomster jord i, måske du kan bruge den idé ?
  Vi ses snart.
  Knus Lone

  SvarSlet
 23. Hej Ina og Lone,
  Jordopbevaring! Ja, det skal den firkantede skraldespand da bruges til. Det er jo ikke ligefrem fordi planteskolejord i pose pynter :)

  SvarSlet
 24. Åh vilka fina plåt tunnor!!
  Mariana

  SvarSlet
 25. Hej. Det var en god idé med regnvand fra drivhustaget. Jeg tror, jeg snupper din idé, hvis det ellers er OK!

  SvarSlet
 26. Så var det det helt rigtige tidspunkt du kikkede i Den blå avis på - for pokker de er simpelthen skønne!

  SvarSlet
 27. Nej hvor er de skønne. Jeg beundrer altså, at I sådan kan gå ud og finde lige sådan nogle skønne ting. Jeg har slet ikke øje for det - i hvert fald ikke før andre viser det :):) Kan godt se det er lige i øjet. Smukke.

  Jeg må vist til at lære og bruge min kreative hjernehalvdel lidt bedre.

  Mange hilsner herfra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 28. Hej Lene
  Jeg har i et stykke tid fulgt med på Claus Dalbys blok og også lidt på flere af jeres andres. Jeg er selv ved at oprette en blok - men det driller. Jeg blev derfor rigtig glad og overrasket, da jeg fandt et link på din blok til Mammamiasverden. Det vil jeg prøve, men jeg syntes lige, at jeg ville sige tak for hjælpen først. Clematis Hagley i æbletræet er rigtig køn. Selv har ikke nogle træer i haven, den er ikke så stor, så jeg kan ikke gøre det efter, men godt ser det ud.
  Lotte Möllers bog har jeg ikke hørt om før, men hendes betragninger over hvad en have gør for folk, der går op i den med liv og sjæl, lyder på en måde både lovende og rigtige. Er hun mon en del af den gruppe, der har sat projekter igang med at kurrere stress og depressioner med haveaktiviteter? Tilsvarende har jeg hørt om en dame højt op i årene, som satte sig ned og døde den dag, hun ikke længere havde nogle høns, der skulle fodres hver dag.
  Mange hilsner og endnu engang tak for linket. GM

  SvarSlet
 29. Hej May,
  Jeg har nu lagt mig som den første følger på din nye blog, og jeg venter spændt på dit første indlæg.
  Ja, lad os håbe at vi kan blive i haven til vi falder af pinden :)

  SvarSlet