mandag den 26. december 2011

Se hvad jeg fik


Selvom vi i skrivende stund har passeret midnat, og det nu er 2. juledag, har vi netop sagt farvel til de sidste gæster. Det har været 2 hyggelige dage, hvor vi har fået set begge grene af familien, og hvor vi har fået alt for meget mad og juleknas  - som sædvanlig.
Lige nu trænger jeg til en del timers søvn, men når jeg så vågner igen bliver min 2. juledag tilbragt på sofaen i selskab med ovennævnte - og ikke ti vilde heste skal få mig væk derfra. Hvis jeg får læst hele bogen i morgen, begynder jeg bare forfra, men ellers har jeg lige fået de 3 dvd'er med Geoff Hamilton, så der er til mange timers havehygge. ÅH, hvor jeg glæder mig!

Jeg håber I også får den 2. juledag I ønsker jer :)

29 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Jeg fik den også og jeg har brugt dagen i dag til at bladre. Imorgen får jeg nemlig gæster, så er det udelukket. Men glæd dig, det er en dejlig bog med mange skønne haver!
  Tillykke med bog og god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Skønt med udsigt til en dag i fordybelse med godt selskab ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor dejlige gaver - Hemmelige Haver kender vi jo alle. Jeg ønskede mig den også, men den var desværre udsolgt da familien var ude at handle. Godt at jeg snart har fødselsdag .-)

  Men DVD'erne med Geoff Hamilton måtte jeg lige google. De er da også bare guf. Det er ærgerligt for haveverdenen, at Geoff ikke er blandt os længere, for han var også en rigtig stor inspirator. Jeg nød at se ham i BBC, da vi kunne tage den kanal.

  Rigtig god fornøjelse med både bog og DVD'er - så er det, at man kunne håbe på at 2. juledag flere timer :-)

  SvarSlet
 4. Hvor dejlige gaver - Hemmelige Haver kender vi jo alle. Jeg ønskede mig den også, men den var desværre udsolgt da familien var ude at handle. Godt at jeg snart har fødselsdag .-)

  Men DVD'erne med Geoff Hamilton måtte jeg lige google. De er da også bare guf. Det er ærgerligt for haveverdenen, at Geoff ikke er blandt os længere, for han var også en rigtig stor inspirator. Jeg nød at se ham i BBC, da vi kunne tage den kanal.

  Rigtig god fornøjelse med både bog og DVD'er - så er det, at man kunne håbe på at 2. juledag flere timer :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med de dejlige gaver og rigtig god fornøjelse med dem! Ønskede mig også Hemmelige Haver, men som Susanne har jeg også snart fødselsdag, så måske kan jeg lige nå at tale lidt varmere for min sag ;-)))

  SvarSlet
 6. Dejlig bog, købte den selv lige da den udkom... kunne ikke vente:) Anne Gine

  SvarSlet
 7. Kære Lene,

  åh, hvor jeg under dig en sofadag indhyllet i et dejligt varm tæppe, hvor både trætte Hausfrauben og sjælen kan få lidt tiltrængt hvile. Du trænger til at relaxe max ovenpå alle de hektiske juleforberedelser, du skrev om her på bloggen. Igår havde jeg også en dag, hvor jeg fedede den på sofaen med døgn-morgenhår og med døgnmorgengrimhed. Det ladede virkelig de flade julebatterier op og idag er jeg klar til at tage fat igen.

  Håber du vil voldnyde både "Hemmelige haver" og Geoff Hamilton dvd` erne.

  En rigtig sød blogveninde var så betænksom og generøs, at forære mig de 3 Geoff Hamilton dvd`er (som bestikkelse, påstod hun!:o) Jeg havde virkelig en FEST da jeg hev en dag ud af kalenderen og rånød de helt vidunderlige engelske cottage- og paradishaver. Geoff Hamilton kan man slet ikke undgå at blive forelsket i. Synd han ikke er blandt os mere. Du har virkelig noget at glæde dig til.

  M.h.t "Hemmelige haver" er jeg måske en lille smule for inhabil til at udtale mig, da jeg naturligvis føler en voldsom glæde og lykke over den bog, men alligevel vil jeg sige, at med vores dejlige danske haveorakel, Claus Dalby går man jo aldrig galt i byen, vel?

  Hav en pragtfuld hviledag i blomsternes, drømmenes og inspirationens tegn, søde Lene. Du har fortjent det.

  Knus fra en halvgammel havenisse...

  SvarSlet
 8. Skønt for dig, Lene - du må have en forrygende sofa-2.juledag med alt det hyggelige inden for rækkevidde - vi skal vel ikke helt nedtrappe juleknas m.v. endnu....?

  Jeg må lige ind og google de Geoff Hamilton DVD'er, dem kender jeg ikke.

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hej Lene
  Rigtig god fornøjelse med læsningen. Det er en dejlig bog. jeg må som Frk.Anemone google lidt om Geoff Hamilton og hans dvd-er
  De bedste julehilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 10. Jeg fik også Hemmelige haver i julegaver, men venter lige en dags tid endnu med at tage rigtig fat. Drengene rejser først i morgen, så jeg må jo hygge med dem, så længe de er her.

  SvarSlet
 11. Kære Lene

  Kan forstå på dig at denne dag står i armchair gardeningens tegn. Hvor SKØNT. Hemmelige haver er smuk og dejlig, og jeg glæder mig meget til at høre/læse, hvad du mener om Geoff dvderne. Selv kan jeg ikke blive træt af dem. Som jeg vist fik fortalt dig bliver de ofte genset i køkkenet, mens jeg laver mad :-)

  SvarSlet
 12. Jamen Nette,

  findes der nogle madopskrifter, hvor der indgår mundvand som en af ingredienserne????:o)

  Tøsefnis og knus

  SvarSlet
 13. Hvor er vi heldige... jeg fik den også :o)
  Igår nåede jeg kun at kigge billeder, og det ser meget lovende ud. Mon ikke også jeg finder tid til at smide mig på sofaen idag med den skønne bog... ellers må du i hvert fald hygge dig på din sofa... :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 14. Det var da nogle dejlige gaver Lene. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du får en super rå-hyggelig 2. juledag i det selskab :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 15. hahaha Tante Grøn, nej det er heldigvis ikke en ingrediens, jeg bruger. Jeg ser sikkert morsom ud, for jeg har høretelefoner med en 3 m lang ledning på :-) Jeg elsker dvderne og de gør pligterne til en leg :-) Også oprydningen bagefter.

  SvarSlet
 16. I selskab med den dejlig bog, så har du helt sikkert haft en rigtigt god 2. juledag - fortsat god læsning :-)

  SvarSlet
 17. Hej Lene,
  Havebøger er da bare sagen. Jeg fik den også. God læse/hyggelyst til dig.
  Er kun i gang med de første sider.
  Glædelig Jul til dig fortsat

  SvarSlet
 18. God fornøjelse med bogen, - ja, altså 2. runde som du sikkert er igang med lige nu!! ;o)

  Dvd'erne bliver jeg altså nødt til at få op under neglene, bare jeg dog ikke ender i det der "Luksusfælde" program, der er hele tiden nye bøger, dvd'er og planter jeg skal MÅ eje...!

  Nå, nu skal jeg ikke forstyrre dig mere.. du skal jo ha' ro til at læse 3. og 4. runde fra Tantens have + alle de andre skønne haver.

  Læste lige om en ny bog der udkommer til marts hos hr. Dalby på Klematis: En haverejse til Sydengland. Suuukk... den må jeg altså også eje... :o)

  SvarSlet
 19. Hej Lene

  Hmm, gad vide om vi har den samme ønskeseddel? Jeg fik også Hemmelige Haver :o) DVD'erne købte jeg til mig selv på BBC's hjemmeside til næsten ingen penge (så der kan du finde dem, Fru Friis) og de kom blot to dage efter med posten. Uha, har allerede labbet det første afsnit i mig og savlet over siderne med Tante Grøns have og så hende nede fra Hareskoven. Den have ER bestemt hemmelig, for jeg har boet der i 13 år og kommet der igennem yderligere 20 og ALDRIG set den. Nu får jeg rest eller ro før jeg kan komme videre med alle mine havetanker. Hver gang jeg vender en side får jeg en ny ide og ellers står jeg bare og stirrer hvileløst ud over haven og tænker på hvordan jeg gerne vil have den. Kom forår, kom frejdig :o))

  SvarSlet
 20. Kære Lene.

  Var så også en af de heldige der fik Hemmelige Haver, åh hvilken skøn bog og pragtfulde haver. Også sikken en masse dyre ideér man får der. Og TANKTE GRØN...sikken dejlig have.

  Og så fik jeg sørme også de DVD´er eller dvs de kommer først efter Nytår, men så kan jeg gå og glæde mig til dem.

  God læse- og dvd lyst.

  Hilsen
  Lise Lotte

  SvarSlet
 21. Sødeste Lene.........gad vide om du ligger på sofaen og drømmer endnu ;O)

  Super dejlige gaver at få her til årets korte dage......Desværre havde bogen ikke fundet vej under mit træ så jeg må selv gribe til lommerulden ved lejlighed ;0)


  Knus og glædelig bagjul

  Dorthe

  SvarSlet
 22. Mjøufff, havde også ønsket mig Hemmelige haver - men glemte at sige det til overgartneren, og så kan man vist ikke bebrejde ham, at den ikke lå under træet. Jeg fik bl.a. et gavekort til en hotelovernatning, så til sommer skal jeg til "åben have" ved Silkeborg - jaaaaaaaeeeeehhhhh (overgartneren ved endnu ikke hvad dét indebærer af efterfølgende havearbejde, hi hi)

  SvarSlet
 23. Hej. Jeg håber, du nød dagen i går? Jeg fik også bogen i julegave. Rigtig god bagjul.

  SvarSlet
 24. Jeg håber at du rigtigt nød din slappe-dag på sofaneseren :-)
  Jeg fik også den skønne bog i julegave, og den har sendt mig helt i forårs-mode med frøindkøb og andre 'grimme' ting :-D

  SvarSlet
 25. Kære Lene - tillykke med de dejlige julegaver, bogen er noget helt særligt, synes jeg - rigtig gode og rørende fortællinger om haverne og deres mennesker, den kan læses og billederne studeres igen og igen. Dvd'erne havde Nette reklameret så godt for og de stod på min ønskeseddel sammen med The Victorian gardens, men dem må jeg vidst selv købe hen ad vejen - jeg håber at du nyder dem og dagene hermellem jul og nytår:)

  SvarSlet
 26. Gad vidst om Lene er faret vild i Hemmelige haver eller i vidunderlige Geoffs dvder??? Det er ellers dejlige steder at fare vild :0)

  SvarSlet
 27. Ja, Nette. Jeg er næsten faret vild, både i Hemmelige haver, som jeg dog kun har læst 1 gang endnu, og i Geoff Hamiltons DVD'er. Jeg har set alle 6 afsnit af Cottage Gardens og nu er jeg i gang med Paradise Gardens (er nået til nr. 4) og det er guf for både øje og sjæl. De skal helt sikkert ses mange gange, også fordi jeg må finde ud af hvad den kæmpe, hvide klatrerose hedder - den der mest ses i Cottage Gardens - den er simply wonderful :D)
  Selv om jeg havde lovet mig selv en hel dag på sofaen 2. juledag, blev det først kl. 15.00 at jeg lod mig sænke ned i de bløde hynder, men så har jeg til gengæld også tilbragt mere end 1 dag tilsammen i sofaen.
  I morgen bliver jeg nødt til at være lidt aktiv. Julepynten og juletræet skal væk!

  SvarSlet
 28. Den där boken vill jag också ha! lyckliga dej.
  Gott nytt år
  Mariana

  SvarSlet
 29. Tillykke med den dejlige bog, Lene - jeg er en stor fan af Claus Dalby. Godt nytår til dig!

  SvarSlet