torsdag den 14. juli 2011

Er det Annabelle?

For en del år siden fik jeg denne unavngivne hortensia fra mine svigerforældres have. Den er i mellemtiden vokset til næsten 2 m i diameter og ca. 1½ m i højden. Er det mon Annabelle?


  
Jeg har aldrig beskåret den, men kun fjernet de tørre blomster om foråret.

15 kommentarer:

 1. Har ikke meget styr på hortensia sorter, men den er meet smuk :-))

  SvarSlet
 2. Jeg har desværre heller ikke forstand på hortensia, men jeg ville også bare sige at den er da helt vidunderlig, og sikke en overdådighed af blomster :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed, men den ligner mine. Blomsterhovederne kan blive meget store og fyldige som på billederne her. Mine Annabelle er lidt løse i væksten, derfor har jeg plantet fem stykker sammen, så de kan støtte hinanden.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er den bare smuk. Mine hortensiaer er plantet sidste år, så det varer lidt før de ser sådan ud. Jeg er derfor heler ikke så erfaren med sorterne endnu ;-)

  SvarSlet
 5. hortensiaerne er ikke min stærke side, men flot er den i hvert fald.. go' weekend

  SvarSlet
 6. Ja det kan godt se sådan ud, men jeg vil heller ikke lægge hovedet på blokken. Skøn er den i hvertfald - det var da en dejlig foræring:)

  SvarSlet
 7. Jeg kan ikke hjælpe, men smuk er den.

  SvarSlet
 8. Jeg har en magen til. Den er meget smuk, og den ligner 'Annabelle' meget, men jeg tror ikke, det er den, da blomsterne på 'Annabelle' er ganske store. Hvad den så hedder, aner jeg ikke - måske er det arten.

  SvarSlet
 9. Jeg har en Annabelle, og den ligner din meget - min har samme str hoveder, men trives ikke helt, hvor den står. Og din ser jo i høj grad ud til at stortrives!

  SvarSlet
 10. Uha... nu er jeg jo afsløret mig som ikke-hortensia-elsker men grænserne skal jo rykkes hele tiden og den du viser der er da bare smuk, - uanset hvad den hedder!! :o)

  SvarSlet
 11. Jeg syntes også den ligner min Annabelle meget, jeg klippede min helt ned i foråret da jeg flyttede den, og den står nu stor og frodig med masser af blomster.
  Annette

  SvarSlet
 12. Den er go' nok. Jeg har den også og det er Annabelle, den er gudeskøn:) Anne Gine

  SvarSlet
 13. Hold da op, hvor er den flot :-)

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Hej Lene

  Så en kæmpe Annabelle igår. De klipper den helt ned hvert år og den stod med gigantiske blomster. Tror nok også Claus Dalby har skrevet på sin blog at Annabelle blomster på dette års skud.

  Anette skrev følgende på Claus Dalbys blog om Annabelle: Jeg fik min foræret for mange år siden. Hvis den klippes helt ned hvert forår, giver den en del blomster uden at "vælte". Sparsom beskæring giver mange blomster med risiko for at "vælte". Planten formeres let, da den danner en del "rodskud".

  knus
  Eva
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet