søndag den 17. juli 2011

Regn igen, igen ...


Så sidder jeg igen her i væksthuset, mens regnen trommer på ruderne. Bevares, det er da hyggeligt, men jeg ville nu hellere gå med rumpetten i vejret ude i haven.

På trods af regnen er et par af mine nye valmuer sprunget ud, og i en kort pause mellem bygerne nåede jeg lige at tage et par billeder af dem.

Den hedder Candy Floss og er fra Thompson & Morgan

Jeg synes den passer fint til spydverbena "Pink Spire" som anes i baggrunden.


I går fik jeg taget et par billeder af "børnehaven" bag væksthuset. Det gror som besat, og jeg glæder mig til at få plantet dem ud

Judaspenge, studenternelliker og digitalis Camelot Lavender

18 kommentarer:

 1. Det er godt nok ærgeligt at man er nødt til at hygge indendøre, det kan godt gøre en lidt rastløs - heldigvis fik jeg ordnet et par af mine bede igår, men jeg ville ønske at jeg kunne klippe noget hæk. Du har virkelig gang i børnehaven sikke nogle flotte planter:) Valmuen er ret skøn og passer godt med Verbenaen - mine Spydverbena er kommet godt igang her hos mig det er skønt:)

  SvarSlet
 2. Du har ret i at valmuen passer fint til spir-verbenaen - det ser godt ud :-)

  Vi er rigtig mange, som gerne så solen stedet for den evindelige regn. Vi vil i haven, vil vi! Og det er synd for sommerferiefolket, at vejret ikke viser sig fra sin bedste side :-/

  SvarSlet
 3. Ja, det var var heldigt at der lige var godt vejr i går. Godt du har dit væksthus. Det er en dejlig valmue. Jeg skal også have nogle af de rosafarvede, mine er kun lilla og violet.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare lækre, dine Candy Floss, og 'børnene' ser rigtigt lækre og sunde ud :-)
  Måske skulle man sætte sig til at bestille en masse frø... det smager da lidt af havearbejde :-D
  Vi har også ferie lige nu, så manden min går og brokker sig.

  SvarSlet
 5. Ekstra godt du fik dit væksthus med det vejr sommeren byder os i år!!
  Fine planter, både den fyldte valmue og dem i børnehaven.

  SvarSlet
 6. Hej Lene
  Jeg fandt lige ud af at du jo er lokal. Du må sige til hvis du finder på at holde åben have. Flot orangeri du har. ;)

  knus
  Eva

  SvarSlet
 7. Godt nok er det hyggeligt at høre regnen tromme på glastaget, meeeeennn... nu er det vist ved at være nok for denne gang, ikk'!??
  Skal vi ikke bare tro på at det snart bliver bedre. Fortsat god søndag til dig. :o)

  SvarSlet
 8. ja,en skulle tro det var nokk for hele denne sommeren....men regn!
  Skjønne valmuer du har:))

  SvarSlet
 9. Hvor er Valmuerne smukke.
  I formiddag fik vi også regn, men i eftermiddag har vi haft fin vejr, så jeg har været i haven og fået fjernet noget ukrudt. Jeg skal da love for at det kan gro.

  SvarSlet
 10. Candy Floss er bare det helt rette navn til din fantastiske valmue. Og skøøn farve...:-)
  Ja hvor er vi trætte af all den regn. Og vejrudsigten lover for os her i nordjylland regn hele ugen men sol på fredag.
  Tør man tro på det?
  Lige nu er det opholdsvejr, men man ved jo ikke hvor længe det holder.
  Så er det godt man kan finde på noget at lave herinde.

  Rigtig god ny uge fra Lisbeth

  SvarSlet
 11. Jeg bliver helt misundelig på dine frodige Judaspenge - hvad mon jeg gør galt? Mine er nogen små gnallinge sammenlignet med dine - hvad er tricket ? Har de fået ekstra gødning i børnhaven ?
  Jeg drømmer om en skov af Judaspenge til foråret, men det lykkes ikke rigtigt :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 12. Smuk valmue... ja her her det også stået på regn hele dagen.
  Blir' desværre vist ikke meget bedre resten af ugen... øv for en ferie - havde 1000 have projekter men det er vist kun påklædningen der kan være forkert til det ?
  På med støvler og regntøj, så går det nok ;0)

  SvarSlet
 13. Hej Lene det er nogle virkelig flotte valmuer du har der! ikke som mine selvsåede :( Hvordan er det lige med Spydverbena....er det som en staude, eller skal den selvså sig? Jeg var jo så heldig at, få to eksemplare af en skøn havequinde som hedder Lene :-)
  Hvor er det bare dejligt at, du kan sidder der inde i væksthuset og hygge dig! :-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 14. Berit: Jeg ved ikke om jeg har gjort noget særligt ved mine judaspenge. De har ikke fået gødning af nogen art, men de der står i børnehaven har en meget humusrig jord, måske er det det. Til gengæld har jeg også nogle i "almindelig" havejord, og de er lige så store. Jeg kan jo desværre ikke komme til blogtræf den 10. september, men måske kan vi alligevel finde ud af noget. Jeg har helt sikkert nogle judaspenge i overskud :)

  Gro: Spydverbena er en staude, men den selvsår sig helt vildt. Jeg har en halv aftale med en anden skøn havequinde i din nærhed, så hvis du vil have flere spydverbena skal du bare sige til. Jeg er leveringsdygtig i indtil flere store eksemplarer :)

  SvarSlet
 15. HEj LEne, jeg behøver ikke flere tak :-) - og de vokser godt. Jeg skulle bare lige vide om de var lige så besværlige som kæmpejernverbena :-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 16. Hvor har 'Candy Floss' en fin farve.

  Jeg er heller ikke imponeret over sommervejret. I går imellem bygerne fik jeg startet et nyt bed - en jordvold ved min indgang, hvor en stykke hæk var gået ud. Det er altså lidt anstrengende, at man ikke bare kan klø på, men må i læ for regnen med jævne mellemrum. Jeg kræver fuld knald på sommeren! ;-)

  SvarSlet
 17. Sikke flotte valmuer :-) Spændende med digitalis'en. Den pink spydverbena har jeg sået i år - tror dog ikke, den kommer til at blomstre. Den ser vel n ok smuk ud :-)

  SvarSlet
 18. Super flot Candy Floss, man får jo helt lyst til at spise den :-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet