lørdag den 21. maj 2011

Ledreborg

Efter en halv times kø ved indgangen og et kvarter i kø ved hytten hvor man kunne hæve kontanter (de løb tør for penge lige da det blev min mands tur) kom jeg i tanke om hvorfor en veninde og jeg sidste år blev enige om at man altså ikke behøver besøge udstillingen hvert år.

Selvfølgelig er der mange skønne ting og blomster, men de ved også godt hvad de skal have for dem. Dog blev det til 2 små indkøb

Judastræ - Cercis Canadensis

Sådan ser det ud i blomst - billede lånt fra nettet

Pelargonium "Selma"


Noget af søndagen har jeg tænkt mig at tilbringe i København, da min mand skal løbe sit første maraton - så jeg må hellere ind og heppe på ham. Det lyder umiddelbart heller ikke som om det bliver havevejr i morgen.

7 kommentarer:

 1. Sikken en smuk pelargonie, den kan jeg godt forstå at du ikke kunne stå for :-)
  Og træet ser ud til at blive rigtigt flot med blomster.
  God tur til København.
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Skønt træ og dejlige pelargonier. Lige min smag.

  Når jeg hører om besværlighederne på Ledreborg, er jeg alligevel glad for, at jeg ikke tog turen. Lang køretur derned for mig, og hvis det tog 45 min yderligere bare at komme ind, er jeg ikke sikker på, at mit blodtryk kunne holde sig på hyggehave niveau :-)

  Jeg tog turen for 5 år siden, og købte en pæon, fordi den duftede himmelsk. Jeg aner ikke, hvad det er for en, men den er blevet temmelig stor og pink, dufter HELT fantastisk, og jeg holdt op med at tælle knopper i dag, da jeg kom til 30. Nogle af dem er små, men alligevel.

  SvarSlet
 3. :-D surt show - specielt det med pengene hæ hæ hæ. JEg er da helt pjattet med de Pelagonier - holda helt op hvor er det nogle smukke sarte blomster!!
  Men noget helt andet Lene, du har jo en del forstand på pil. Derfor vil jeg gerne spørge dig om noget vedrørende mit pilehegn/Belgisk hegn. Skal jeg klippe sideskudene eller toppen for at få en mere busket hæk?
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet
 4. Hvor er hun sød, Selma

  Håber din mand havde en god oplevelse med sit første marathon.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 5. På trods af besværlighederne fik du noget godt med hjem..Skønne planter ;) Og håber du havde en god tur til Københaven med bedre vejr end her i Nordjylland hvor det regner rigtig meget..
  Fortsat god søndag..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 6. Hej Gro,
  Undskyld det sene svar. Jeg har faktisk ikke særlig meget forstand på lige netop belgisk hegn, men jeg har kigget i en af mine pilebøger, og der står bl.a.:
  "Ad åre vil pilenes berøringspunkter vokse sammen og ruderne i hegnet blive mindre og mindre. I løbet af sommeren vil hegnet skyde, og så kan skuddene klippes af næsten inde ved hegnet, dog skal der blive lidt grønt tilbage. En gang eller to om året kan toppen også studses."
  Jeg håber du kan bruge det til noget. Må vi se billeder af dit hegn?

  SvarSlet
 7. Hej Lene

  Sidder da lige og tænker på at du da må have været inde og besøge vores stand hvor du har købt det flotte Judas træ. Du har sikkert snakke med Linda der havde planterne med, men det er altså pudsigt at du har været så tæt på og at jeg ikke har set dig.

  Problemet på Ledreborg med deres dankort terminal blev løst om natten til Lørdag så det var desværre kun fredag det trælse problem med at I stod i kø i meeeeeget lang tid var der.

  Havde du købt billet på nette kunne du være gået lige ind, i stedet for at stå i kø, men hva' kan du bruge det til nu :/ - nå jo du kan nemmere komme ind til næste år ;)

  Flotte pelargonier du fik købt de er da bare så søde med den svag rosa farve de har.

  I øvrigt en dejlig blog du har her - jeg smider lige et link til dig fra min egen blog.

  Ha' en skøn Kristihimmelfartsdag
  Hilsen Annette - endnu en havetosse ;)

  SvarSlet