torsdag den 7. april 2011

Lupinus Blossom

Ligesom mange andre forelskede jeg mig i den lupin, som Claus Dalby viste på sin blog forleden


og der var en masse kommentarer på hans blog i aftes, hvor én havde fundet en hjemmeside i England, hvor de kunne bestilles.

Jeg skyndte mig at bestille 6 stk. og var lykkelig ............. lige indtil i dag, hvor jeg modtager følgende e-mail:

Dear Lene

Many thanks for your order.  However I am sorry to say that this item is now sold out as we have had many orders, for some strange reason, from Denmark and Sweden – is it possible that you could tell me why this is – has there been an ad.  I will of course refund your money today.

Kind Regards

Susan
CAMOLIN POTTING SHED

 
Jeg måtte jo fortælle hende sandheden om en mand, der er glad for blomster, og har mange, mange blogvenner både i Danmark og Sverige.

Men ØV, jeg havde sådan glædet mig :)


26 kommentarer:

 1. AAAAAAAAAAAAARGGGGHHHHH jeg har fået samme mail!
  For pokker da også! Godt der ikke er nogen hjemme her, for jeg sidder og bander og svovler som en sømand i stormvejr. Jeg har stadigt lungebetændelse og trængte VIRKELIG til at noget lykkedes. *Mumler surt*

  Lene, hvordan kan du dog finde på at dreje kniven rundt i såret ved at sætte et billede ind her. Skam dig! :-)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ha, jeg griner altså lidt af svaret fra firmaet. De har siddet derovre og undret sig gevaldigt over den pludselige og voldsomme forespørgsel på den lupin! Men jeg griner bestemt ikke af resultatet - jeg har også forelsket mig, og håbede da den blev mere udbredt i Danmark, så man måske en dag var heldig at støde på den!

  SvarSlet
 3. Undskyld søde Nette, men et indlæg gør sig jo bedst med billeder - ikke? :)

  Anette - jeg må tilstå at jeg heller ikke kunne lade være med at grine. Håber bare Bilka får den til næste år.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring Nette.

  SvarSlet
 5. Fantastiskt sådan genomslagskraft ett blogginlägg kan få. Tråkigt att ni inte fick tag på den vackra rosa lupinen.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 6. Jamen altså jeg må le - og undskyld alle der havde glædet sig jeg føler med jer, men jeg ser også lige de folk i England for mig;)
  Samtidig er det lidt skræmmende - hvad kan Claus Dalby dog ikke ende med at få alle os - hans diciple til??

  SvarSlet
 7. Ja, den er smuk!!! Jeg elsker lupiner og har gjort siden jeg var barn, hvor jeg boede ved siden af en mark der var fyldt med dem hver sommer.
  Jeg bestilte hvide og lyserøde allerede i februar, som jeg modtog for nogle dage siden(ser rigtig fine ud). De er fra http://staudemarken.dk/ og jeg har netop talt med Tina der fortæller de er lyserøde og ikke pink.

  SvarSlet
 8. Ha ha Jeg elsker også lupiner. Vi har et sted ikke så langt fra campingvognen, hvor der ligger en gammel bygning i tre - ligner en nedlagt fabrik. Foran er der et tæppe med lutter blå lupiner. Det er så smukt, at jeg skal have gemalen til at tage billeder i år. Kommer jo ikke selv til Sverige pga ny hvalp.

  Jeg har iøvrigt lagt billeder ud på min blog med riostativer .-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 9. For sjovt! - ja, altså IKKE for alle jer, som har bestilt forgæves, men det viser, hvor megen indflydelse bloggere med en vis status har. Jeg ser også tydeligt forbløffelsen for mig hos det engelske firma.

  Bedste forårshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Det var sgu aergeligt med den der Lupinen. Den er helt fantastisk :o) Den kunde godt fået stået i mit rosenbede også.... Så må du vaere först med at köbe en til naeste år ;o)

  Wow, jeg har helt 'missat' dit drivehus. Hvor er det blivet fint!! Og jeg blir lidt jalous for det er min store dröm, et drivehus ;o) Nu skriver jeg dig på min blogliste så at jeg ikke går glip af dine fine inlaeg.
  Have en rigtigt god aften og weekend!
  Knus Ulrika

  SvarSlet
 11. Åh vad vackra lupiner!Måste försöka hitta såna :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 12. Ærgeligt for dig og for mange andre, men det får også mig til at undres over hvor meget flokdyr vi egentlig er. Og her gik man rundt og troede at man var en "ener"!! ;o)

  Selv har jeg gået forgæves efter rosen "Constance Spry" (hed den vist...), men som den flinke planteskoledame sagde til mig: "Vi finder da nemt noget der er lige så godt"! Og måske er pointen at vi skal blive bedre til at spørge og lade os vejlede derude i planteverdenen, for vi er jo ikke i tvivl når vi ser noget vi kan li', vel...??

  Og der er vel heller ikke noget ved det, hvis alle vore haver kommer til at ligne "Claus Dalby-wannabees" (- som om det kunne lade sig gøre!! ;o)

  Og lige en slutbemærkning til Nette, som nu i mit hoved er kommet til at ligne en kvindelig udgave af Skipper Skræk: Rigtig god bedring og pas nu på med al den indeklemte svovlen!! ;o)))

  PS. Jeg syntes iøvrigt også at lupinen er modbydelig smuk!!

  SvarSlet
 13. Nej hvor ærgerligt! Men et herligt brev at modtage! Ser det lige for mig! Der sidder en planteskolemand i UK og tænker, hvorfor kommer der pludselig en masse ordrer fra Skandinavien, iøvrigt uden jer har gjort noget?? -
  Det er sjovt! Hvad jeg vil kalde god humor.. Er selv vild med netop den farve lupin, men lur mig om vi ikke kan få fat i den i Bilka til næste år!! Vi må pænt vente - mm nogen pludselig finder et godt link til en lupinejer der sælger ud af Blossom.
  Med venlig lupin-hilsen

  SvarSlet
 14. Kære Lene:o)

  Sikke dog en fantastisk lækker og inspirerende blog du har:o) Jeg ville sådan ønske, at jeg havde mere tid til at være på Blogsbjerg, for der er simpelthen dukket SÅ mange nye spændende danske blogs op. Og det er jo ikke så rart at gå glip af noget, vel?

  ÆV, nu havde du lige sådan glædet dig til den uformskammet lækre lupin. Så tæt nåede jeg heldigvis slet ikke at komme på den, men vi må sætte vores lid til Bilka næste sæson. Måske vi kunne låne Claus` store plantetelt, som vi kunne pløkke ned foran Bilkas hovedindgang, inden lupinerne "bliver frigivet". Så vi kan være sikre på, at få vores havefingrer i den skønne "Blossom". Så kunne vi samtidig holde et kæmpestort telt-blog-træf og tale en masse latinsk:o)

  Håber at finde tid til at besøge din blog rigtig tit.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 15. PS: Hvad hulan laver mine to katte Sigurd og Findus i DIN have??:o) Ligheden mellem vore små rovdyr er virkelig SLÅENDE, kan jeg fortælle dig:o)

  Kærlige kattehilsner

  SvarSlet
 16. Hej Lene, ja-jeg læste altså først om dit mail-svar på Claus Dalbys kommentar oversigt - og jeg skraldlo - ikke af skadefryd, men af den sjove undren hos det engelske firma. Mon ikke Claus har fået en ekstra "fast læser" så de kan holde øje med hvad han nu finder på, så de kan klare efterspørgslen fra de danske fans, hi-hi.

  Jeg er i øvrigt enig med fru Friis om at bruge Claus' som inspiration og "eye opener" selvom man jo gerne selv vil have alle de samme "goodies" i sin have.

  Skøn kommentar (som sædvanlig)fra TANTE GRØN.Vi må have fundet ud af hvilken Bilka, det telt skal pløkkes ned ved...

  Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 17. Woaw!
  Superfin lupin, jag förstår att den tog slut i ett nafs! Om du får tag på den, så gör gärna ett inlägg:-)

  kamkram Hillevi.

  SvarSlet
 18. Øv altså - jeg kan godt forstå din skuffelse, og jeg kan lige se forbløffelsen hos 'de engelske plantefolk'. Jeg har ligesom dig søgt højt og lavt - dog uden held, har sågar skrevet til Gasa, som har licens her i DK, men nej, de sælger ikke til private og kan ikke oplyse nærmeste forhandler - øvsen. Mon ikke der kommer andre skønheder til os ;o).

  Rigtig god weekend.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 19. Det undrer mig lidt, at I ikke spørger de specialplanteskoler, der trods alt findes i Danmark....

  Jeg har fået flere henvendelser ang. disse lupiner og har også fundet dem, så er ved at undersøge, om jeg kan nå at få dem klar allerede til sensommeren. Har endnu ikke fået svar på, hvilke jeg kan få. De har et stort spild/tab på disse lupiner i laboratoriet, så der er pt. slet ikke nok til at dække markedet.

  God weekend.

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet
 20. Hej! Har tittat på ditt drivehus.Jag ska också bygga ett... längtar!

  Ha en bra vecka! // Marie

  SvarSlet
 21. Blot til info - jeg får dem i sensommeren - Blossom, Red Rum og Persian Carpet.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 22. Ved i øvrigt ikke, hvorfor jeg heletiden bliver ved med at skrive Persian Carpet! Den hedder Persian Slipper ;-)

  SvarSlet
 23. Kære Marlene,
  Det var dog en skøn nyhed. Kan man reservere? :)

  SvarSlet
 24. Ja, det kan du da. Jeg har bestilt flest af Blossom. Nu håber jeg bare, at de vokser sig store, så de er klar i august/september, men det regner jeg med, da småplanterne er lidt større end normalt.

  Du kan bare sende mig en mail :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 25. Hej, jeg er ny læser på din blog, en dejlig have har du, og en rigtigt god blog, synes jeg. Da der nu er så mange, der købte den lupin i sommers, må der dog også være rigtigt mange, der har frø? Måske var det en ide at så selv, hvis der var nogen, der ville dele. Jeg har selv sået blå lupiner, og i modsætning til andre år, hvor de slet ikke ville spire, spirer de rigtigt godt her nu i efteråret.

  Hilsener fra
  Helle i Schweiz - tanten deroppe langt ude på landet ved godt, hvem jeg er :-)

  SvarSlet
 26. Hej Helle,
  Velkommen til.
  Jeg kan godt forstå du nævner det med frø af Lupinus Blossom. Problemet med lige netop den er bare at den ikke kan formeres via frø, men det bliver gjort på et "laboratorium". Spørg mig ikke hvordan :)
  Jeg købte min i sommers og håber der bliver rigtig mange blomster til næste sommer. Lige nu har de 3 planter kun 4 blade hver.

  SvarSlet