mandag den 28. marts 2011

Pyntesyge ...

På nettet faldt jeg over disse fuldstændig fantastiske engelske brochurer, kort og billeder. Det er kopier af originalt materiale fra bl.a. museer og gamle arkiver. Her har jeg lavet en collage i en ramme fra IKEA, og en brochure over græsslåmaskiner er blevet foldet ud og sat i en gammel guldramme.
Foreløbig får det store billede hæderspladsen i væksthuset, men når det bliver efterår kommer det ind i stuen. Det er lige noget for en havetosse og jeg er vild med det.

Jeg har fundet disse replika (som de hedder) hos Downtown Sjolte, og de har mange andre temaer, bl.a. noget om viktoriansk husførelse og en masse materiale om Titanic og dets forlis.

16 kommentarer:

 1. Vad fint gjort!Charmigt :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 2. Sååå flotte de var!
  Rett i min stil dette,skal tro om jeg finner noe slikt i norge?
  Elsker de gamle foto og hagerelaterte ting :)
  Takk!

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne, og et flot setup. De passer perfekt i dit nye væksthus.

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé. De er rigtig fine dine billeder. Tak for linket til Downtown Sjolte. De har jo det engelske keramikdejfad, jeg har ledt efter længe. Har tidligere set det hos Isabella Schmidt, som åbenbart ikke sælger det mere. I øvrigt en rigtig fin sort ramme, du har brugt. Ikea er et skønt sted med mange dejlige ting til gode priser - (er født meget tæt ved og laver tit sjov med, at jeg nærmest er vokset op i Ikea). Måske jeg skal kigge efter dig i haveafdelingen næste gang, jeg kommer forbi.

  SvarSlet
 5. Så flott:) Du er kreativ du, Lene! Ha en flott uke:) Cathrine

  SvarSlet
 6. Hej Inger Marie,
  Jeg er sikker på at Downtown Sjolte gerne vil sende til Norge.

  Hej Dorthe Christina,
  Kig hellere efter mig i det nærmeste havecenter :) Men jeg vil give dig ret - IKEA er ikke værst. Man kan ikke tage derud uden at købe noget.

  SvarSlet
 7. Super søde billeder, flot sat sammen, og hvor har du et fedt drivhus :) :) :)

  Iben

  SvarSlet
 8. Så morsomt:)Følger deg videre jeg. Velkommen innom til meg også:)

  SvarSlet
 9. Det ser virkelig godt ud, det bliver fint i dit væksthus

  SvarSlet
 10. Hei Lene :)
  Jeg har lagt en award til deg på bloggen min...
  om du ønsker :)

  SvarSlet
 11. Det er rigtig fint med sådanne nostalgiske tryk. Og hvor er drivhuset blevet flot - jeg er en anelse grøn af misundelse, men på den gode måde ;-) Jeg læste lige, at du havde planer om et støbt bassin - det har jeg også, og har tegnet og regnet en masse, men hænger fast i, om det skal forsegles med noget specielt for at holde på vandet og ikke revne eller afgive for meget kalk til vandet... Jeg ville støbe i funda-blokke, og ikke leca, for vandtæthedens skyld..
  Står der noget om det i "brugsanvisningen" fra Hune?
  Have-vand-hilsen Anette

  SvarSlet
 12. Tusind tak for din hilsen på min blog, Lene. Uha dit nye væksthus ser dejligt ud, glæder mig til at følge det, og dig, henover foråret og sommeren.

  SvarSlet
 13. Hej Anette,
  Grunden til at jeg ville mure bassinet op i leca-blokke er at vi har nogle i overskud fra væksthuset, og de skal jo gerne bruges. Den anvisning jeg har fået her via bloggen siger også at man skal bruge funda-blokke og en masse stål til at styrke med. Når muren er færdigpudset skal den behandles 2 gange indeni med noget der hedder Supervandex.
  Jeg vil gerne sende dig en kopi af brugsanvisningen, hvis du vil have det!

  SvarSlet
 14. Skønne billeder..Og altid skønt med et link ;)
  God weekend herfra..

  SvarSlet