tirsdag den 24. april 2012

Småplanter fra Odenia.dk

I dag kom postmand Per (det hedder vores postbud faktisk) med en dejlig pakke til mig.Jeg har købt to slags verbena (superbena) - Burgundy og Bushy Mauve.


samt 2 slags minipetunia (superbells) - Imperial Purple og Light Pink.

Jeg skyndte mig at sætte dem i små potter med CD's gode krukkemuld, og så håber jeg bare at de gror lystigt, så de snart kan plantes ud i store potter.


Der er allerede en lille blomst på den ene superbell :)32 kommentarer:

 1. Hej Lene

  Hvor er det inspirerende. Jeg må da lige omkring deres hjemmeside og kigge på udbuddet :o)

  SvarSlet
 2. Altså Lene, alene de emballager er da hele købet værd - smid dem for guds skyld ikke ud!!! ;o)

  For to år siden købte jeg en verbena som den mørke du viser. Den blomstrede fuldstændig overdådigt hele sommeren uden pause, helt fantastisk. Siden er jeg ikke stødt på den, men nu har du da lige givet mig lidt at kigge på. God fornøjelse med de nye planter, det kan vist kun blive godt :o)

  SvarSlet
 3. Hej fru Friis,
  Nej, du kan tro jeg ikke smider den "skønne" emballage ud. Jeg har netop pakket judaspenge i én til Karina fra Haverummet.
  Jeg havde også superbena Burgundy sidste år, og den blomstrede helt fantastisk, som du også beskriver det. Den var selvskrevet i år, men der er så mange at vælge imellem, at det var svært at begrænse sig.

  SvarSlet
 4. Det ser altså rigtig godt ud - er det samme verbena som du havde sidste år? Jeg får godt nok lyst til at prøve at købe de småplanter, men jeg har købt roser og stauder så jeg må nok lige klappe hesten;)
  CD plantejord har jeg ikke prøvet, synes at der er lidt langt til Bilka for at købe jord.

  SvarSlet
 5. Hvor ser de lækre og sunde ud, dine nye småplanter. Og ja, det er virkelig en prof. indpakning.
  Måske var det fra dig, at jeg fik små stjerneskærm-planter i sådan en emballage til Bloggertræffet sidste år? Jeg glemte nemlig totalt i forvirringen hvad jeg fik af hvem :-) Men de var i sådan en lille æske. Og jeg har sandelig også gemt den :-)

  SvarSlet
 6. Skønt at du viser noget fra Odenia, jeg har netop i år tænkt meget på, om jeg skulle prøve at bestille noget hjem fra dem.
  Så er det jo godt at se, at det ser fint ud, det de sender.

  SvarSlet
 7. En absolut dejlig pakke!

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 8. Med sådanne pakker er posten mere end velkommen. Jeg slår også lige et smut forbi deres hjemmesiden :-)

  SvarSlet
 9. Åhhh altså, hvor dejligt. Jeg går og venter på min pakke. Jeg kom til at bestille 3 pakker af edderkoppeblomsten.

  SvarSlet
 10. Lisbeth: Ja, det er den samme som sidste år.

  Hanne: Nej, de var ikke fra mig. Jeg kunne desværre ikke komme til bloggertræffet.

  Hanne, Tilst: Jeg var også meget lun på edderkoppeblomsten, men man skal jo sætte en grænse et sted. Nu kan jeg da godt fortryde! Glæder mig til at se billeder af dine.

  SvarSlet
 11. Åh så mange dejlige pakker der bliver vist frem her i blogland. Ville gerne kunne få alt, men jeg har lige købt roser så jeg skal nok ikke klage.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 12. Ja det var da dejligt at postmand Per, kom forbi med sådan en overflod at lækre sager.
  Den lilla petunia er en fantastisk farve!

  SvarSlet
 13. Jeg glæder mig altid til indlæg fra dig Lene..så inspirerende! Nu sidder jeg straks og tænker Verbena i alverdens udformninger i bede og krukker. Elsker dem simpelthen, ja også petunia :O)

  SvarSlet
 14. Jeg kan slet ikke stå for dine minipetunia i farverne Imperial Purple og Light Pink - hvor er de dog smukke!

  SvarSlet
 15. Ville vældig gerne have fat i de verbena, de blomstrer dejligt længe.

  SvarSlet
 16. Lene, sikke nogle dejlige valg du har truffet. Jeg købte planter hos Odenia forrige år, og det var da et hit. Jeg har været inde på deres hjemmeside et par gange inden for de sidste 2 uger og lagt forskellige ting i kurven for så at trykke på X, fordi jeg ville en tur i Bilka og se, hvad de havde først. Skal jo alligvel til Greve (haha), og grensaksen som Claus viste i går, må jeg eje. Du er blevet en flittig "plantswoman", synes jeg :-)

  SvarSlet
 17. hej Lene.skønne blomster du der har købt.er vild med de små mini petunia-skønne farver.er også varm på verbenaen.er spændt på at se hvor du gør af det hele.V/H Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 18. Nette: Jeg har planer om en tur i Bilka i dag. Jeg har "forkølet" mig på kantskæreren og spaden, men grensaksen er heller ikke ilde. Ved ikke om sådan en kantskærer virker efter hensigten, men den har stået længe på min ønskeliste, og da jeg stadig har "penge" tilbage på mine gavekort skal der snoldes - igen!
  Jeg håber snart vi ses :)

  SvarSlet
 19. Så Lene, fik du mig i endnu en plantefælde. Jeg blev simpelthen nødt til at eje sådan noget emballage og så måtte jeg jo tage planterne med i købet... ;o)

  SvarSlet
 20. Skønt, Jette :)
  Hvad købte du så?

  SvarSlet
 21. Superbena Burgundy samt Peach Blossom, - og jeg ved lige hvor de skal bo og jeg glæææææder mig over at have genfundet burgundy'en. Så tak til dig :o)

  SvarSlet
 22. Odeniaplanter er bare supersmart. Til alle jer verbenakyndige....jeg har tryller en masse små planter frem med frost og kulde og hvad så nu . Hvor stor afstand planter man med hvis de skalhave det der tætte cd- look ? Jeg mener i flade fade osv? Jeg har ingen erfaring what so ever
  Kh Rikke

  SvarSlet
 23. Hej Lene
  Hvor ser de fine ud de nye planter.De skal nok udvikle sig til nogle skønheder. Jeg går p.t. og venter på en pakke ligeledes fra Odenia.
  Jeg købte også planter fra dette firma med stor succes sidste år.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 24. Hej. Aij hvor ser det godt ud. Sikke mange flotte planter. Det var nogle gode valg.

  SvarSlet
 25. Ak Lene den ene fristelse efter den anden :-D - Det ser rigtig skønt ud Lene!
  K.Gro

  SvarSlet
 26. HÆ! Jeg har også været der - på Odenia altså og har købt edderkopper, Helicrysum og en masse andet. Hvis nogen vil have emballagen sender jeg den gerne!

  @ Rikke, du taler om kæmpeverbenaen ikke sandt? Så er det flot at du, uden erfaring, har fået frø til at spire. De bliver meget store og i et fad man sådan kan lave diameteren på med armene skal der 2-3 planter til. Held og lykke med dem.

  SvarSlet
 27. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 28. Kære taghave
  Kæmpe verbena var super nemt. Spiremuld og sået i febuar så stod de i skur i frost periode - -17grader osv I marts satte jeg dem ind i vindueskarmen 20 23 grader og så spirede de på 3 dage. Meget nemt :0)
  Tak for størrelsesvejledning:)
  Kh Rikke

  SvarSlet
 29. Smukke planter du har købt.
  Held og lykke med dem.
  Der er rigtig gang i dine ny små planter.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 30. JA de leverer rigtig gode planter! Skønne valg.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 31. Sikke en masse skønne planter + tillige med en yderst brygbar emballage. Jeg må vis hellere gemme linket til den butik;-)

  SvarSlet
 32. odenia går man ikke fejl af. For to år siden købte jeg bla. chokolade cosmos - og aldrig har jeg haft sådan et smukt flor af netop disse.

  Knus Dorthe

  SvarSlet