tirsdag den 8. oktober 2013

Jeg er stenrig!

I sidste uge tilbragte vi et par timer i grusgraven med at sortere sten. Vi nåede at køre 2 trailerfulde sten hjem til matriklen, og nu ligger de i carporten og venter.


Pigstenene skal bruges som afslutning på de stenmelsstier vi lavede denne sommer. Jeg har aldrig fået vist jer hvordan græs blev forvandlet til stenmel. Vi er SÅ glade for det, og nu skal arbejdet gerne gøres færdigt hurtigst muligt.

14 kommentarer:

 1. Det vil jeg også være, hvor ligger den grusgrav mon?
  Jeg vil gerne vide hvordan græs blev til stenmelssti og ser frem til et indlæg om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth, den grusgrav ligger tæt på Vindinge ved Roskilde, og jeg har aldrig set så mange og så store bunker med sten. Alligevel var det et stort arbejde at sortere dem, da der også er mange ukurante!

   Ja, jeg tænkte også på at lave et indlæg om hvordan græs bliver til stenmelsstier. Det skete mens jeg var på havetur på Fyn, men heldigvis havde Søren taget billeder af processen. Han kender mig jo efterhånden :)

   Slet
 2. Og jeg vil meget gerne kigge over skulderen når pigstensbelægningen skal i jorden! Jeg har overvejet pigsten gennem de sidste par år, - men bliver det til noget... ikke en dyt!! ;o)
  Men jeg vil selvfølgelig også gerne se stenmelsstierne træde frem af græsset, så du må igang ved tastaturet, kære Lene! :o)

  SvarSlet
 3. Sikke en overskrift - glæder mig til at se mere om stenmelsstierne.

  SvarSlet
 4. Godaften Lene.Ja! nu har jeg jo fået at vide hvor den krusgrav ligger.For jeg har også gået med tanken om at lægge pigsten.......det er bare så flot.
  Glæder mig til at se resultatet.Og er da også interesseret i det med stenmelen.
  Godaften Jette

  SvarSlet
 5. Det er jo det rene guf med sådan en stak sten :-)
  Jeg glæder mig til at se resultatet. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 6. Hej Lene,
  Det lyder enormt spændende. Græs synes jeg har det med at tage pusten fra mange ellers smukke blomster. Det er simpelthen for saftiggrønt! Men det tænker jeg, at I også har gået og tænkt over...
  Spændende projekt med en genial overskrift :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 7. Ja det er da en artikel jeg vil se frem til. At omdanne græs til stenmel og pigstensstier lyder jo forjættende. At det er et stort arbejde at sortere sten, det er det ihvertfald. Vi fik et læs nødder (størrelsen på stenene) hjem og alle flintestenene skulle sorteres fra...da de jo ikke har noget spil.

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig som de øvrige til at læse om stenmelssti og pigsten.

  SvarSlet
 9. Kære Lene.

  Der findes ikke smukkere havestier, end dem der er lavet i pigsten.

  Enjoy getting stoned:o)

  Knokleknus til Mrs Flintstone

  SvarSlet
 10. Det kan kun blive godt, glæder mig til at se belægningen.

  SvarSlet
 11. Spændende hvad det mon er for et projekt der er i støbeskeen, jeg glæder mig - man kan altid finde noget man kan bruge hos HAVEFOLKET

  SvarSlet
 12. Spændende projekter I har gang i hos jer. Mon ikke snart der er flere billeder? Det bliver SÅ flot.

  SvarSlet
 13. Tak for alle jeres kommentarer. I morgen i HAVEFOLKET kan I læse om hvordan vi har forvandlet græsstier til stier af stenmel :)

  SvarSlet