mandag den 26. oktober 2015

Væksthushygge

Her i weekenden fik vi taget hul på den store efterårsoprydning. Det første der blev kigget på var væksthuset. Sådan et sted kan der hurtigt komme til at rode, fordi man har en tendens til bare at stille ting derind, som man ikke ved hvor man ellers skal gøre af.

Bobleplasthuset blev vasket af og sat ind i væksthuset igen. Selvom de lover pænt vejr et stykke tid endnu, er det rart at have klargjort det, så vi kan rykke hurtigt, når citron- og appelsintræer skal i vinterhi.


Mine agapanthus står allerede derinde. Ligeledes er duranta kommet i hus. Den har stået i væksthuset et stykke tid nu, og den er da også begyndt at blomstre, men der er rigtig mange knopper endnu, og ved at sætte den i boblehuset håber jeg den vil nå at blomstre lidt mere overdådigt.

Jeg kunne ikke finde de billeder jeg har taget af durantaen fornylig, så her kommer et billede fra Toscana fra et tidligere indlæg:Vi har placeret bobleplasthuset anderledes i år, og har besluttet os for, at vi denne vinter vil prøve at holde det ryddeligt. Derfor blev der rykket lidt rundt på møblerne, og vi har lavet os en hyggeplads midt på gulvet.


I eftermiddag, når ældstesønnen kommer hjem fra træning har jeg lovet ham varm kakao i væksthuset og så har han til gengæld lovet at købe 2 linser med hjem - ikke ringe, vel?

4 kommentarer:

 1. Det ser så fint, pænt og ordentligt ud - også inde i bobleplasthuset. Det er så rart at få ryddet lidt op og det er en god ide at I har beholdt en siddeplads til gode men kolde dage. Uhmm en fejring af oprydningen bestående af varm kakao og linser er bestemt ikke ringe og lyder bare hyggeligt:-)
  Jeg har også købt sådan et telt til overvintring, så slipper Flemming for at rode med lægter og bobleplast hvert år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt at få ryddet op, og jeg håber vi kan blive ved med at have det sådan. Det giver mere energi på alle punkter at man kan finde tingene.
   Jeg er sikker på du bliver glad for dit boblehus. Har du også købt varmeblæser og termostat? Det kan i hvert fald anbefales.

   Slet
 2. Det er en rigtig hyggelig blog og sikke et drivhus - glæder mig til at følge med på sidelinien
  God påske

  SvarSlet
 3. pg soft game online ด้วยคุณภาพและความสนุกที่มาพร้อมกับเกมของพวกเขา PG Soft เป็นนักพัฒนาเกมที่มีชื่อเสียงในวงการเกมออนไลน์ โดยเน้นไปที่การสร้างประสบการณ์เกมที่น่าตื่นเต้น

  SvarSlet