tirsdag den 28. august 2012

Det var den ferie ...

.... 14 skønne dage i Toscana, hvor jeg bestemt ikke har været for sidste gang.


I denne uge, som er min mands sidste ferieuge, skal der laves lidt i haven. Vi er startet på et nyt lille projekt. Nærmere herom senere.


20 kommentarer:

 1. Hold da op Lene, det ser bare skønt ud :-D
  Sikke dejlige billeder du har taget. Man får helt lyst til at tage derned ;-D
  Marianne.

  SvarSlet
 2. Det ser bare dejligt ud og sikke nogle gode billeder! Hvor var i i Toscana?

  SvarSlet
 3. Skønneste billeder fra et fascinerende område som jeg nu har fået endnu mere lyst til at besøge efter din flotte kavakade :-) godt forstå du gerne vil tilbage!

  SvarSlet
 4. Det var dog nogle ustyrligt dejlige billeder! Du må have fået inspiration med hjem til mange haver. Og ja. Dine tånegle ER virkelig swimmingpool-farvede :0)

  Jeg har slet ikke fået spurgt dig om, hvad det er I har gang i for tiden! Det er dog også for galt. hvad laver I dog - udover at grave dejlige hortensiaer ned altså?

  SvarSlet
 5. Vi var også på de kanter i sommer, og der er så skønt og dejligt.
  Dejlige billeder du viser.

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor må den ferie have været skøn. Det er billederne i hvert tilfælde!!!

  SvarSlet
 7. Hej Lene.Velkommen hjem fra ferie.Det er da nogle smukke billeder fra Italien du har fået taget.Har selv rejst meget dernede-smukt land.
  Er spændt på dit nye projekt.Vi er selv igang med en nyt bed i baghaven,men skal lige først fælde et træ.God dag Jette

  SvarSlet
 8. Ak, Toscana - jeg har kun været der een eneste gang, der må være en million skønne steder i Toscana som jeg ikke har set - billederne gør mig lækkersulten - men velkommen hjem igen.

  SvarSlet
 9. Du har verkligen fångat känslan därifrån i bilderna!!!
  Helt fantastiskt fint
  Mariana

  SvarSlet
 10. Velkommen hjem fra et tilsyneladende helt skønt sted :o) Det er nogle pragtfulde og meget sigende detaljefotos du har taget.

  Spændt på jeres nye projekt, - hvad kan det nu være... gruble-gruble... udesoveværelse... vand på væg ala Løven du viser... ny terrasse med platanparaplyer... svømmesø med plads til tyrkis tånegle... hmmm... vent nu ikke for længe med at afsløre det!! ;o)))

  SvarSlet
 11. Ja Toscana er dejlig og herlige billeder du har fået taget!
  Jeg mangler bare vandet neglelakken har jeg i samme farve!
  Jeg tænkte lige som Fru Friis, nåe så er du blevet inspireret i det italienske og skal have en løve på væggen eller noget andet pitoreskt.
  Så skal du da ind og se »den skaldede frisør«, den er jo fra Toscana området!

  SvarSlet
 12. Det ser bestemt heller ikke dårligt ud!!!!! Og, selvfølgelig skal man da have tånegle der matcher poolen. Det er god stil :-)

  /Birgitte - som er helt enig i, at vi ikke skal holdes hen alt for længe med det projekt....

  SvarSlet
 13. Oj oj oj, det ser ju helt underbart ut! Men nya projekt hemma i haven är inte dumt det heller!
  /Katarina

  SvarSlet
 14. Ajajaii...jeg blir helt mo i knærne...søylesypress og de nydelige bygningene..og krukkene..sukk..neste år MÅ jeg dit:))

  SvarSlet
 15. Bare navnet Toscana lyder som noget fantastisk i mine ører - og dine smukke collager emmer af ægte stemning, der må jeg også afsted til engang.
  Øj jeg er vild med dine collager altså!
  Nyt projekt? Fortæl nu!

  SvarSlet
 16. Tak for jeres kommentarer om Toscana og mine collager. Toscana er simpelthen vidunderlig, men der er dog for varmt for mig i august måned. Den dag vi kørte til Lucca for at overnatte i 3 dage, sneg termometret sig op på 41 grader. Puh... siger jeg bare. Næste gang bliver det i maj eller september vi tager af sted.

  Tina: Vi var i Val d'Orcia dalen, 1,5 km ud af en grusvej i en lille by, der hedder Gallina. Jeg elsker at holde ferie de der øde steder. Så var vi 3 dage i Lucca, og til sidst i Ligurien ved de fem byer, der ligger som perler på en snor - Cinque Terre.

  Bente: Jeg HAR en løve på væggen i mit væksthus :)

  Lisbeth: Det kan varmt anbefales at tage til Toscana.

  Mit lille projekt er ikke særlig spændende. Vi har bare lavet et nyt bed foran køkkenvinduet i vores lille gårdhave (som vi kalder den) og har plantet hortensia der. Samtidig er de øvrige bede blevet strammet op - ja, faktisk så meget at der næsten ikke er flere blomster tilbage, men så er der til gengæld jomfruelig jord i stedet for.
  Jeg håber vejret arter sig, så jeg kan tage billeder i morgen til et indlæg.

  SvarSlet
 17. Jamen jamen jamen Lene! Jeg er da slet ikke misundelig over at du har været ude og NYDE livet i Toscana :/ Det magtede jeg ikke.....LØWN!!! Det gad jeg fandeme godt, undskyld mit franske!
  Nå men manden min har lige vundet et ophold på Lalandia og det lugter da lidt af ferie ;O)))Lidt har også ret og hvis jeg virkelig skruer op for fantasien, så kan det da minde lidt om Toscana.....eller???!!!
  Billedet med de flotte patineret krukker er bare skønt!!!!

  SvarSlet
 18. Hej Lene
  Velkommen hjem til DK - Åh for nogle skønne billeder du viser, de er dejlige at have også en kold vinterdag her hjemme. Vi var i Toscana for tre år siden, og det er heller ikke sidste gang vi var der !
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 19. Tror da nok lige jeg gerne vil med næste gang Lene;0)

  Super smuk billed-kavalkade fra hvad der ser ud til at have været en skøn skøn ferie. Hvor er barken altså smuk på platan træerne ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 20. Fede billeder du har taget på din ferie!!! Jeg forstår godt at I vil tilbage! ;-)
  K.Gro

  SvarSlet