mandag den 24. oktober 2011

Det skal være skidt før det bliver godt!

For at få det forkromede overblik, blev vi enige om at grave næsten alle stauder i bedet til højre op og så plante påny.Heldigvis nåede vi at rydde lidt op inden "fyraften", men der ligger stadig stauder, der skal have en ny plads, både i bede og potter.

Jeg håber på endnu en forrygende haveweekend, for nu kan aftenerne snart kun bruges til hygge!

18 kommentarer:

 1. Oj! en massa på gång!
  Mariana

  SvarSlet
 2. Kære Lene

  Jeg skal nok bede til vejrguderne ;-) Det skal nok blive godt dit nye bed! Kærligst Fru Krull

  SvarSlet
 3. Åhhh ved du hvad Lene, hvis jeg orkede kunne jeg finde på det samme. Forsat god arbejdslyst, det bliver helt sikkert perfekt:)

  SvarSlet
 4. Hold da op en energi du har kære Lene. Ser spændende ud ;)

  SvarSlet
 5. halløj i haven. Du er da for vild Lene. Jeg glæder mig til at se haven til sommer. Hvis du vil have flere lyserøde drejeblomster er der små nye der lige er til at grave op - du siger bare til så skal jeg fluks grave en 20 styk op hvis du og din nabo vil have dem.

  kh
  EVa

  SvarSlet
 6. EVA: Ja, jeg blev sgu' da lidt vild, men det var faktisk det nemmeste. Tak for tilbudet, men jeg har endnu ikke fundet plads til de mange jeg fik af dig. Til foråret bliver det store stykke græsplæne nok forvandlet til noget bed-agtigt (forslag modtages gerne), og så kan det være jeg skal bruge flere.

  SvarSlet
 7. Bare jeg havde din energi og mod til at grave alt op og indrette igen..For det er jo nok det nemmeste..
  Bliver spændende med projektet :)
  Mange hilsener
  Karina

  SvarSlet
 8. Sådan - en rask beslutning :o)
  Jeg er så småt ved at gå i vinterhi allerede, så er imponeret over din energi :o)

  SvarSlet
 9. Å,du har gjort noe jeg SKULLE ha gjort..:)vet ikke om jeg rekker det...et bed har blitt for uryddig og da er det som du gjør...bare å grave opp:)
  Flott jobb:))

  SvarSlet
 10. Det er nemt nok at have energi, når det ikke er mig, der skal grave! På grund af mine tennisalbuer (damned!) har jeg på det groveste misbrugt min mands modvilje - øh velvilje. Jeg tror han drager et lettelsens suk, når bedet er færdigt.
  Så kan han få lov til at hvile sig lidt indtil foråret - for så går det nok løs igen med nogle helt andre planer. Jeg håber dog til den tid at mine albuer er i orden igen.

  SvarSlet
 11. Hvad de dog finder på de kvinder. Stakkels mænd de må bare stå for skud, det kender vi jo også til her i huset.
  Og når de så har gravet det hele op, så står vi der fortvivlet og kigger, jeg har i hvert fald ofte mistet overblikket i de sidste dage, heldigvis har jeg efterhånden fundet det igen.
  God fornøjelse med at få det færdigt:-)

  SvarSlet
 12. Hej. Sikke et arbejde. Det bliver i hvert fald godt. De har vist allerede lovet rigtig godt vejr i den kommende weekend!

  SvarSlet
 13. Det var et godt stykke arbejde, I har fået gjort. Jeg satser også på en god næste weekend, så jeg kan gøre jer kunsten efter ;-)
  Jeg skal have et orange bed!

  SvarSlet
 14. Hold da op - det er da noget af et arbejde :-) Skal selv til at gøre lidt af det samme - grave op og flytte rundt, lave nye bede osv. Det er hårdt arbejde, men dejligt, når det er gjort :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. Blir' sikkert godt ...
  fortsat go' fornøjelse ;0)

  SvarSlet
 16. Sikke flittige I er - her kunne stauderne også trænge til en kærlig hånd.

  SvarSlet
 17. God arbejdslyst, det er da noget af et projekt med alle de planter.

  SvarSlet
 18. Hei Lene
  Jeg har nettopp gjort det samme i et bed med skvallerkål, endevendt bedet ned til 40 - 50cm, flyttet, omplantet og flyttet en steinkant innover i bedet for å gjøre plass til en sti. Det er veldig strevsomt arbeid, men det blir fint etterpå og du slipper dette arbeidet til våren når det er så mye annet. Stå på selv om du sikkert kjenner at du angrer underveis. Det går over når du ser hvor flink du har vært:)Snill mann som vet hvordan han skal gjøre sin kone lykkelig:) Ha en fortsatt fin høst med mye god høst/vårrengjøring.

  Hilsen Unni

  SvarSlet