torsdag den 29. september 2011

Septembers himmel er så blå …..tra la la la la la la

Jeg er begyndt at gå til kor og den første vi sang var ovennævnte.

Sangen kom jeg til at tænke på i dag, da jeg kiggede mod den blå himmel gennem rosen Madame Alfred Carriere.


Rosen er ikke så nem at se mod den lyse husmur (som før var Skagensgul), men jeg synes den er så delikat, og til gengæld lyser den godt op mod septembers blå himmel.

10 kommentarer:

 1. Ja den er dejlig Alfred Carriere, min blomstrer også højt oppe, så man må have nakken godt tilbage for at se den.
  Jeg kan se du har en hortensia Limelight, hvor høj er den og hvor længe har du haft den? Jeg har lige købt en, så jeg må have fundet ud af, hvor den skal placeres.

  SvarSlet
 2. Hortensia Limelight har jeg købt for et par måneder siden og den er godt og vel 90 cm høj nu. Men den kræver god plads.

  SvarSlet
 3. Forstår godt du er vild med din Alfred Carriere. Min veninde har også en tilsvarende, og den er så frodig, og pryder udsigten lige uden for hendes vindue. Hvert år bugner den med roser så det er en fryd.

  Jeg vil også gerne have noget op ad huset, - men har ikke i år fået købt den jeg gerne vil - men måske det kan nås endnu. Jeg overvejer Ghislaine de Feligonde, som jeg bl.a. har set hos Anette fra den Gule havestue. Den er både gul, rosa og hvid. Det kunne måske godt være flot til mit hus, hvad synes du Lene?

  SvarSlet
 4. Åhhhh jeg glæder mig gevaldigt til min vil blomstre lige så skønt og gerne i toppen af mit magnolie træ:) Tænk at der bare skal nogle få varme solskinsdage til og så er det som om man kan klare alt:0) Ha en dejlig weekend.

  SvarSlet
 5. Smukt smukt billeder, det går lige ind i sjælen ;)

  Go´weekend :)

  Iben

  SvarSlet
 6. Septembers himmel, Er min yndlingssang fra den danske sangskat, hvis man altså kan udvælge en blandt alle de skønne sange som er skrevet på vores måske ellers ikke alt for melodiske sprog.
  Nå ja rosen er nu da også skøn imod den blå blå sene september himmel.
  Henrik

  SvarSlet
 7. Hvor er den sund og frodig, og smuk mod den skønne blå himmel. Den har jeg overvejet i flere år, og din er da en god reklame for den. Jeg så den engang i Haveselskabets have, og skægt nok er det et navn jeg bliver ved med at kunne huske. Det må da være et tegn, ikke? :-)

  SvarSlet
 8. sikke en skam der ikke er lyd på, jeg ville da gerne have haft hørt din sang :-)

  SvarSlet
 9. Hej Lene

  Jeg kan se, at jeg har noget af glæde mig til med de 2 stk. madammer, jeg har plantet ved min nye rosenbue sammen med 2 stk. klematis Prinsesse Alexandra - som forresten blomstrer nu. Madammerne er stadigt nogle jordfræsere.

  Kor sig du! Det havde jeg aldrig gættet på, at du ville kaste dig ud i. Lyder skønt.

  SvarSlet
 10. Hej Eva,
  Jeg har aldrig set Ghislaine de Feligonde IRL, men på billeder er den sindssyg flot, så jeg tror det vil være en god ide - og flot til din husfarve.

  Hej Sussi,
  Heldigt for dig at der IKKE er lyd på :)

  Hej Hanne,
  Jo, det er bestemt et tegn. Den må du hellere anskaffe dig til din skønne have :)

  SvarSlet