onsdag den 2. marts 2011

Jamen dog – en award!

Jeg har fået en award af H(e)aven, som i sin begrundelse skrev:

”Lene har oprettet sin blog i februar dette år og allerede nu skrevet mange interessante indlæg bl.a. om opbygningen af sit eget væksthus og formning af små piletræer. Lenes blog oser af havepassionen og jeg glæder mig til at følge flere interessante og inspirerende indlæg fra hendes side.”

Tak til Susanne for de pæne ord og jeg sender meget gerne stafetten videre.
Her er reglerne:

 • Awarden gives til 3-5 bloggere, som har under 100 faste læsere.
 • Du fortæller bloggeren via bloggens kommentarfelt, at du har udvalgt hende/ham som modtager af awarden.
 • Du linker til den du har fået awarden af, samt til de 3-5 blogs, som du har udvalgt.


Min blogliste er alenlang, men alligevel er det svært at udvælge 3-5 blogs som skal have en award – jeg synes at rigtig mange fortjener den.

Hårdt presset har jeg besluttet mig for følgende blogs:

Den frodige have, fordi hun som ny blogger allerede har fanget mig med sine skønne billeder og gode og informative tekster. En meget inspirerende blog, som jeg glæder mig til fortsat at følge.

Nettes lille have, fordi hun har et skønt sprog når hun skriver om sin ”lille” have på knap og nap 200 kvadratkilometer. Undskyld Nette, jeg kunne ikke lade være med at drille dig :) Og så har hun det yndigste tehus, som jeg gerne vil se mere til. Nette var én af de første til at byde mig velkommen i blogland - tak for det.

Hagefryd, som er en helt ny norsk haveblog. Hendes blog er meget æstetisk og hun er også optændt af den hellige "haveild", som brænder hos alle os havebloggere. Jeg glæder mig til at følge hendes blog og læse mere om opbygningen af haven.

Haveplanter, som også er en forholdsvis ny haveblog. Hun har mange skønne billeder, bl.a. fra sit drivhus, og jeg håber at der kommer endnu flere. Meget inspirerende blog, som jeg vil følge tæt. Og sikke nogle skønne høns hun har!

Lavendelkrogen, som er endnu en ny haveblog med dejlige billeder, og selvom Dorthe Christina kalder sin blog for Lavendelkrogen skal man ikke lade sig narre. Det er tydeligt at hun er glad for blomster i det hele taget. Denne inspirerende blog vil jeg også glæde mig til at følge.

Disse er de fem blogs jeg har valgt. Det har som sagt været meget svært fordi der findes så mange skønne og inspirerende blogs i det - for mig - nye og spændende univers. Hvor er det skønt at kunne dele haveglæden og -passionen med andre.

7 kommentarer:

 1. Kjære Lene! Tusen, tusen takk! Nå ble jeg veldig glad:) Så fine ord... Dette kan jeg leve lenge på! Jeg visste ikke at du også var en "fersk" blogger. Du er jammen flink du også:) Gratulerer med award! Ha en kjempefin dag! Cathrine

  SvarSlet
 2. Kære Lene - Mange tak skal du ha`! :)

  SvarSlet
 3. Det var så lidt :-)
  Det er rigtig gode blogs, som du har valgt. To af dem kendte jeg ikke, så formålet med awarden er opfyldt - de har fået en læser mere :-)

  Ha' en dejlig aften
  Susanne

  SvarSlet
 4. Kære Lene
  Et stort og hjerteligt tak til dig for modtagelsen af en award - og tak for de pæne ord om min blog. Det var en overraskelse, og jeg er meget beæret. Jeg vil nu med stor glæde sende den videre og glæde andre med denne anderkendelse.
  Venlig hilsen
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 5. Kære Lene
  Du kan tro, jeg har været glad - og stolt - over din tildeling af awarden til bl.a. mig.

  Jeg har utroligt meget fornøjelse af at læse andres - og naturligvis også din - haveblog. Og det er dejligt, når der også ligefrem er nogen, der har lyst til at kommentere.

  Og nu har jeg lige afsat lidt tid til at undersøge, hvordan jeg skal give den videre.

  SvarSlet
 6. Aaawwwwwwwww tuuuusind tak Lene! Fantastisk.
  Du skal nok få mere at se af Kagehuset. Du kan roligt være bange :-)

  SvarSlet
 7. Det vil jeg glæde mig til, Nette :)

  SvarSlet