fredag den 19. juni 2015

Forberedelser til bryllup

I øjeblikket futter jeg lige så stille rundt herhjemme efter en operation. Jeg må ikke lave noget, der kræver fysiske udfoldelser, men at tage kameraet med ud i haven kan jeg godt lige klare.


Næste lørdag skal vi holde vores ældste søns bryllup hjemme i haven, og jeg skal bruge blomster til bordene, og så er jeg kommet til at love min søn at lave en brudebuket af blomster fra haven. Heldigvis har jeg ikke så stor præstationsangst endnu, men det kommer måske. Han skal giftes med sin amerikanske kæreste, og det bliver et hyggeligt og lidt uformelt bryllup, og dermed en lige så uformel brudebuket. Det store bryllup skal foregå til august næste år i Boston og det bliver med hele det amerikanske "udtræk" :).Jeg holder skarpt øje med blomsterne i haven - og én ting er helt sikkert: Der skal lodden løvefod i, og så må dagsformen afgøre hvad jeg ellers skal bruge.


Jeg har endnu ikke spurgt til hendes yndlingsfarver, men regner med at haven kan levere lidt af hvert. I øjeblikket ser det meget grønt og lyserødt ud - pæoner er også så småt ved at springe ud, men jeg håber der når at springe noget blåt ud inden, så jeg har lidt mere at vælge imellem.


Det ville nemlig ærgre mig gevaldigt, hvis jeg blev nødt til at supplere med blomster fra blomsterhandleren.