onsdag den 4. maj 2011

Vandbassin

Jeg har tidligere fortalt om vores planer om at lave et støbt vandbassin i hele væksthusets bredde. Jeg fik tilsendt tegningerne fra Anne Justs have af Ina fra Annas Plads, og fandt efterfølgende ud af at det projekt nok var lidt for stor en mundfuld for os i denne sommer.

Vi havde og har stadig nogle store jordbunker der skal væk, marksten der skal findes og lægges samt almindelig oprydning i haven, så vi syntes ikke vi havde energi til også at knokle med udgravning i frostfri dybde, støbning, pudsning etc. Vi skulle jo også gerne have tid til at nyde haven.

Med andre ord er vandbassinet udskudt til næste år eller næste igen. For at have noget pænt at se på mens vi venter på energien, besluttede vi os for denne løsning:
Vi købte nogle store murerbaljer, som vi borede en masse huller i. Dem gravede vi ned lidt forskudt under whiskytønderne og fyldte dem med sten og grus. Samtidig satte vi et afløb i tønderne. Vi kan så vælge om vandet skal løbe ned i vandkanden eller videre ned i "murerbaljefaskinen". På den måde er vi fri for at vandet bare løber over og plasker ud over det hele.

Lur mig om ikke dette bliver en permanent løsning!