lørdag den 29. juni 2013

Sidste nyt fra udekøkkenet

Da vi blev færdige med vores udekøkken sidste sommer skrev jeg, at vi havde en drøm om at få lagt zink på bordpladen. Den drøm er nu gået i opfyldelse, sammen med et længe næret ønske om at få indlagt vand derude også. Jeg var lidt i tvivl om det med vandet overhovedet kunne lade sig gøre - men det kunne det heldigvis.


Vi har fået lavet en rørføring gennem væggen fra badeværelset og lavet en hane udenfor. Fra denne hane løber der rør op til blandingsbatteriet, og vi har så gravet en faskine under terrassegulvet. Det fungerer perfekt.

Vi har kun fået koldt vand indlagt. Det kunne sagtens lade sig gøre at få varmt vand også, men det ville medføre at der skulle løbe synlige rør fra håndvasken inde i badeværelset og langs gulvet, og det forudså jeg, at jeg ikke kunne holde ud at se på. Vi skal alligevel ikke vaske op i udekøkkenet, og jeg kan hurtigt koge en kedel vand, hvis jeg skulle få brug for varmt vand.

Det gode ved den udendørs hane er også at jeg kan forbinde haveslangen til den, så jeg kan vande have uden at skulle have en slange løbende rundt om hele huset. Men foreløbig er der jo nok regnvand at tage af!