torsdag den 10. januar 2013

Opgradering af skur

Jeg ønsker mig et havehus - sådan ét med store vinduer, der slipper en masse lys ind. Et havehus, der er isoleret så jeg, ved hjælp af en lille "varmer", kan holde det frostfrit. Et havehus til at opbevare de sarte træer og planter i, bl.a. mit elskede citrontræ. Og ikke mindst et sted, hvor vores 2 katte, der er udekatte, kan bo om vinteren.

Jeg tænker at vores gamle, kedelige skur på 9 m2 må kunne bruges til dette formål. Vi må nemlig ikke bygge mere på grunden, og vi har i forvejen fået dispensation i forbindelse med byggeriet af vores væksthus.


Som skuret er nu, er det bare en skal af brædder og med tag af trapezplader. Jeg ønsker mig fast tag, store sprossevinduer og en rigtig dør, måske også af glas.

Det skal males hvidt indvendigt, og på den modsatte væg af vinduerne skal der være hylder fra gulv til loft til opbevaring af alle mine haveting - ÅH, hvor ville det være skønt med sådan et havehus!

Og hvor skal så alt lor... være. Tja, man kunne jo begynde med en oprydning, og så er der jo også lige den "mindre" detalje, at min mand skal være med på idéen!

Men indtil jeg får ham overbevist, og til brug for dette, vil jeg tage et billede af skuret, og så sætte mig og lege med et tegneprogram.

Kan I se det for jer? Jeg vender tilbage med mine planer, når jeg har fundet ud af tegneprogrammet.