mandag den 14. maj 2012

Hvad sker der lige her?

For 2 år siden købte jeg 2 pilebladet pære - Nordens oliven - og plantede dem i halve whiskytønder. De har været rigtig flotte, lige indtil i år


De lignede hinanden i starten, men så gik det galt med den til venstre - den sprang aldrig rigtigt ud. De er plantet i samme jord og har i det hele taget fået samme behandling, så hvad er der mon galt?


Når jeg kratter lidt i stammen er den stadig grøn, så den kommer i "karantæne" i børnehaven indtil næste forår. Jeg vil prøve om jeg kan finde en ny - ellers må jeg finde en anden plads til den, der ikke fejler noget.

**********

I dag blev jeg endelig færdig med at tilså køkkenhaven, dvs. næsten færdig. Jeg venter lige en uges tid med stangbønnerne, men stativet er sat op, så der er klar bane.


Det ser lidt bart ud, men med lidt varme skal der nok snart komme gang i groningen.

Da vi har 2 katte, samt adskillige i nabolaget, der ofte kommer på besøg, har jeg klunset noget gammelt dyrehegn hos en nabo. Det har jeg skåret til og lagt over højbedene, så kattene ikke kan komme til at besørge der. Heldigvis er "maskerne" store nok til at jeg kan komme til at luge, men for små til at kattene kan komme til. Når det hele er vokset til, regner jeg med at kunne fjerne hegnet igen.