søndag den 24. juni 2012

I haven hos Claus Dalby


Klokken kvart i kvalme stod naboen og jeg op til en søndag, hvor vi skulle på havevandring i Claus Dalbys have. Vi havde naturligvis tjekket vejrudsigten, men sådan en smule regn skulle bestemt ikke stoppe os.

Kl. 7.40 var vi på vej, og hele vejen over Sjælland høvlede regnen ned, hele vejen over Fyn høvlede regnen ned, og på hele turen op gennem Jylland høvlede det også ned. 

På mirakuløs vis var der et kort ophold i regnen da vi ankom til Risskov, og under vandringen i den skønne, skønne have var regnmængden minimal. Jeg tror at en vis herre holdt hånden over to havetossede sjællændere og en masse andre, der trodsede det massive regnvejr.

Et kig fra væksthuset og ud på spejlbassinet

Jeg har rosen Rhapsody in Blue, som jeg synes er rigtig svær at kombinere med andre blomster, men hos Claus så jeg den sat sammen med Rose de Rescht og valmuen "Claus". Det var en helt fantastisk sammensætning


Da vi igen sad i bilen og spiste vores medbragte klapsammenmadder, begyndte det at høvle ned igen, og det gjorde det hele vejen hjem til Sjælland.

Jeg vender tilbage med flere billeder fra Claus' have samt fra vores blogtour.