mandag den 17. september 2012

Potter i massevis

Jeg har travlt med er at potte småplanter op. Jeg skal nemlig på loppemarked på søndag hos en veninde, og her skal jeg bl.a. have planter med.Det er første gang jeg skal prøve at sælge nogle af mine overskydende planter, og jeg er meget spændt på hvordan det skal gå. I bedste fald kommer jeg hjem med lidt klingende mønt i lommen, og i værste fald kan jeg forære planterne væk. Omvendt vil det være rart at sælge noget, så der er lidt ekstra til efterårets investeringer i haven.

Der skal nemlig ske en del i haven i dette efterår. Jeg har ikke været helt tilfreds med flere af mine staudebede i år. Der har været dumme huller efter de mange valmuer  - se evt. indlæg her - og det er ikke lykkedes mig at udfylde dem ordentlig. Derfor forestår der en del gravearbejde og flytten rundt med stauderne.

Det ser lidt tyndbenet ud!

Også her!
De 2 billeder ovenfor er taget for et par dage siden, og flere blomster er ved at være færdige, så det gør jo ikke helhedsindtrykket bedre.

I øjeblikket går jeg tur i haven, bevæbnet med min lille notesbog, og skriver ned hvad der skal flyttes. Jeg har bemærket min mands trætte blik, når jeg indvier ham i mine planer. Han har indset at han bliver involveret; jeg dirigerer og han graver!