lørdag den 12. marts 2011

NU sker det!

Endelig blev vejret hæderligt, og kl. 08.30 i dag ankom håndværkeren og gik i gang med at sætte vores væksthus op.

Her er bundstykkerne lagt løst på. Som I kan se, er der gjort plads til at der kan sættes en dør i fra stuen på et senere tidspunkt.

Da han tog hjem i dag, så der sådan ud:I morgen sætter han tag, cresting og vinduer på, og så er det spændende at se hvor mange glas han når at montere. Vi har valgt sikkerhedsglas, og det betyder at det er hele glas, der kommer i, dvs. der bliver ingen overlapninger i glasset.

For udluftningens skyld har vi valgt 4 vinduer i taget med automatiske vinduesoplukkere og 2 lamelvinduer i siderne. Selvom der på den måde bliver god mulighed for at lufte ud, forventer jeg at der kan blive meget varmt derinde, og derfor skal vi også have skyggegardiner. Hvis vi skulle have købt gardinerne fra drivhusfirmaet ville det koste 4.000 kr., men da de har sådan en underlig gullig farve bliver det formentlig en model fra IKEA. Det giver lige lidt mulighed for at købe nogle dejlige planter :)

Vi har endnu kun et pænt stort oliventræ, men jeg har planer om både appelsiner, citroner, figner, myrter, flere oliventræer og så masser, masser, masser af blomster, og hvad der ellers lokker i havecentret.

Skønt bliver det også at få ryddet op i haven. Jeg vil lægge marksten omkring hele væksthuset og så skal der ellers buksbom i krukker. Det bliver SÅ pænt, tror jeg.

Men mere herom senere. Ha' en god lørdag aften.