lørdag den 19. april 2014

Det er lige før!

Sidste år plantede jeg en klematis 'Miss Bateman' i væksthuset. Den nåede ikke at blive så stor, men fik dog et par blomster eller tre.

Her for ca. 3 uger siden fik jeg renset den for tørre blade, og sat et andet stativ op. Samtidig fik den noget god jord oveni potten og blev vandet grundigt. Så skal jeg ellers love for, at den har kvitteret med vækst.

Den galopperer af sted, og den har fået en lille hjælpesnor indtil den kan nå op til en tværgående wire, der kan lede den vandret.

Jeg drømmer om junglestemning!

Her har den fået selskab af en opstammet oliven og en nerie, som jeg har arvet. Nerien har stået oppe i stuen hele vinteren, og ser frisk og sund ud. Jeg håber den vil blomstre i år. Jeg har ikke så stor erfaring med nerie, men håber det bedste.

Til gengæld ved jeg at Miss Bateman vil blomstre i år - og det endda med rigtig mange blomster. Jeg glæder mig!Det kan da kun være et spørgsmål om dage!


10 kommentarer:

 1. Det ser så dejligt ud og jeg tror din drøm om junglestemning vil gå i opfyldelse. Det bliver så flot og frodigt, er jeg sikker på.

  SvarSlet
 2. Det ser herligt ud Lene, og jeg er sikker på du får din junglestemning i år. Miss Bateman er skøn og det er en rigtig god ide med clematis i orangeriet. Nerien kan heller ikke gå galt, den skal nok blomstre og er også en dejlig drivhusplante som hygger sig gevaldigt i varmen. Glæder mig til at se en update senere. Nyd nu den sidste påskedag.
  Haveknus fra mig. :o)

  SvarSlet
 3. Hun ser da SÅ flot ud hende Miss Bateman..... og det selvom hun er på potten - et dejligt hjørne.

  SvarSlet
 4. Hvor ser der dejligt og frodigt ud i væksthuset Lene:-)
  Det er min ynglings-clematis, Miss Bateman. Min står i haven, så den er ikke nået så langt endnu.

  SvarSlet
 5. Hej Lene.Hvor ser der skønt ud i dit orangeri.Og din klematis er da bare flot...........har selv en klematis i mut drivhus..........En multi blue,Og den vokser også godt til lige nu.
  Har lige sat min opstammede oliven udenfor..........håber den klarer det.
  En nerie har jeg aldrig haft...........men smuk er den når den blomstre.
  Godaften Jette

  SvarSlet
 6. Din klematis er bare flot. Det ser skønt ud i dit orangeri!

  SvarSlet
 7. Hvordan går det med missen? Mou ha ha. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er dælme ikke sprunget ud endnu :)

   Slet
 8. det er bare så skønt når klematis springer ud , med sine frodige blomster

  SvarSlet
 9. Kære Lene

  Nu har jeg jo sneget mig til at se frøkenen live, og hun er sandelig imponerende. Jeg købte selv en sidste år, som dejsede om lige pludseligt. Til min store overraskelse titter hun op af jorden nu og er blevet ca. ½ m høj. Dit pragteksemplar indgyder mig med forhåbninger ;-)

  SvarSlet