onsdag den 13. marts 2013

Nu gider jeg snart ikke mere!

Nu er min landsdel også blevet sneramt- var ellers gået fri længe. Bevares, det har været koldt, men i går skinnede solen næsten hele dagen, og der var omkring 30 grader i væksthuset! ØV - hvor er jeg sur!Der er dog lidt mere grøde i luften indendørs. Jeg købte for en måned siden en ægte laurbær, som står på et bord ved terrassedøren. Det bekommer den vel, for den gror som besat med disse dejlige, lysegrønne blade.

Måske man skulle overveje flæskesteg med hele svineriet. Vejret er i hvert fald til det.Jeg glæder mig til at se denne lille fyr igen

Har I nogensinde set en løve med blomst bag øret? :)

18 kommentarer:

 1. Jeg kunne absolut ikke være mere enig. Hvis der findes en regndans, mon så ikke der findes en soldans...!

  SvarSlet
 2. Nej, nu gider vi altså ikke mere sne. Der skal ægte forår til. Fin løve!

  SvarSlet
 3. Det mest utrolige er at jeg slet ikke er overrasket. Jeg har nærmest forventet vinter nr. 2, som vi har lige nu. Vi kan trøste os med at foråret helt sikkert kommer. Spørgsmåler er bare bare HVORNÅR?

  SvarSlet
 4. Ja, det er noget værre "pjat" her hvert år, at vi ikke kan vente, for det bliver vi jo nødt til :)

  SvarSlet
 5. Har også lige postet en opsigelse til Kong Vinter. :)
  æv og æv med æv på.

  SvarSlet
 6. Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det.

  Hvor kan man klage? Jeg trøster mig med, at mange af mine planter har meget bedre af at være dækket med en dyne af sne, i stedet for at være udsat for barfrost. Man må se på det positive.

  SvarSlet
 7. Din søde løve(fod) udstråler da forår med en blomst bag øret... :) Men for hulen hvor er jeg også træt af at skulle rulles ind i tykt tøj, bare man overvejer at gå ud med skraldeposen.... Mon det hjælper at lave en underskriftindsamling??? ;)

  SvarSlet
 8. Ja - det er lige som om at når man først har smagt på foråret.. så vil vi ikke tilbage vel?
  Jeg har også haft 30 grader i Orangeriet - og jeg nød det.
  Og nu i aftes havde min lille Lukla være derude og kigge... og glemt at lukke efter sig (ja undskyldt er hun jo - kan åbne med ikke lukke) Så det har sneet ind i nat :-( Ikke planen for mine krukker og forårsblomster.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 9. 100% enig. Troede ikke mine egne øjne i morges og tilbragte alt for lang tid i bilkø, selvom jeg hastede afsted lang tid før planlagt... Uhhh, og de stakkels blomster, som jeg netop gik og beundrede er nu helt dækkede. Håber de ikke fryser under de hvide dyner (det gør de sikkert overhovedet ikke, men jeg synes nu det er utidigt og trist med den sne!)
  Dejlig aften herfra

  SvarSlet
 10. Nemlig - her er tålmodigheden på venten på forår også ved at være opbrugt. Jeg gier heller ikke mere ....

  SvarSlet
 11. Ja, tålmodigheden er ved at være brugt op. Jeg var i haven den første weekend i marts og var da indstillet på at skulle bruge hver weekend i haven, men det sker ligesom ikke i denne kulde og sne.

  Sne skal lyse op om vinteren, det er ikke foråret der skal lyse ned på sneen...

  SvarSlet
 12. Vi er alle så ivrige efter at komme ud i forårshaven, og hvad sker der så... nå vi må bare nyde det smukke syn, som det trods alt er :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 13. Næ ærlig talt, det har været vinter længe nok nu!
  Ærgerligt at din forårs-fotosession blev forpurret. Løven med blomst bag øret er helt skøn.
  Blev det forresten til flæskesteg med laurbærblade? Jeg blev helt lækkersulten:o)

  SvarSlet
 14. Flæskesteg med rødkål og egne laurbærblade er rigtig vinter mad, så det passer jo meget godt til det hvide forår, vi har fået lige nu!

  SvarSlet
 15. Godaften Lene.Ja! vi er alle godt trætte af sneen og kulden,men vi kan jo ikke gøre noget ved det.Fin lille laurbær du har.Jeg har en stående i mit drivhus,og har haft den i flere år.God aften til dig Jette.

  SvarSlet
 16. efter 4 dage i Rom med 13 - 14 plusgrader (og desværre en del regnbyger) er det surt at komme hjem til frost og sne..... uh, der skal mange forårsløgplanter i stuen til at opveje dette.

  SvarSlet
 17. Søde Lene.....det er virkelig spild af godt forår med sne i marts det vil jeg holde med dig i. Jeg er også ved at være led og ked.....

  Måske vi - hvis vi alle tramper i jorden som sure kællinger til midnat - kan drive vinterne væk.....det er da et forsøg værd.

  Knus Dorthe
  - der virkelig sætter pris på det store arbejde I alle ligger for dagen hos Havefolket....også selv om vejret drille ;0)

  SvarSlet
 18. Hej Dorthe,
  JA, lad os alle bede - og trampe - AMEN :) Jeg er bange for at vi skal trampe meget hårdt, for at få jaget den kommende snestorm væk. Jeg håber blot på at meteorologerne endnu engang tager fejl :)

  SvarSlet