søndag den 30. januar 2011

Solrig søndag

Den ene af vores 2 katte har fundet en plet i solen, hvor den dovent flader ud. Ikke værst når man har været ude i kulden hele natten.Om lidt kommer den mindste af sønnerne hjem sammen med sin kæreste, og så står den på håndbold og lasagne. Det er da ikke den værste måde at tilbringe en solfyldt søndag på. Det skulle da lige være at gå en tur i det gode vejr, men det når vi ikke i dag.

GOD KAMP!

Lene

4 kommentarer:

 1. Hej Lene,
  Jeg "fandt" dig under Trafikkilder på min blog og blev nysgerrig. Din blog har et flot design og dejlige billeder. Jeg kender alt til blogdesign-problemer. Jeg var flere måneder om at finde fuktionen for at lægge link under teksten i indlæggene. Spørg os andre bloggere hvis noget driller - det sker tit at nogen sender et nødråb - og der er altid een der kan tricket.
  Hilsen Berit fra Irishaven.

  SvarSlet
 2. hej Lene
  Velkommen til blogverdenen. Du vil sikkert kikker på din blog og lave et eller andet om løbende, det er der mange der gør. Held og lykke. Jeg kan se at du også holder af roser og katte, herligt.
  Mange hilsner Lone.g (som også har set håndbold og fryder sig)

  SvarSlet
 3. Hej Lene og tak for din kommentar på min blog. Glæder mig til at følge din blog og se hvordan dit drivhus kommer til at se ud.
  Annette

  SvarSlet
 4. Tak Berit, Lone og Annette for jeres kommentarer. Jeg blev SÅ glad da jeg så at der var kommet hele 3 på mit indlæg i dag.

  SvarSlet